banner388

İyi Gençlik seçim çalışmalarına başladı

İyi Gençlik Karadeniz Bölge Koordinatörü Tolga Artuç, seçim çalışmaları için çalışmaların başladığını bildirdi.

İyi Gençlik seçim çalışmalarına başladı

İyi Gençlik Karadeniz Bölge Koordinatörü Tolga Artuç, seçim çalışmaları için çalışmaların başladığını bildirdi.

22 Nisan 2018 Pazar 19:34
İyi Gençlik seçim çalışmalarına başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesinin ardından erken seçim kararı alınmıştı. İyi Gençlik Karadeniz Bölge Koordinatörü Tolga Artuç, "Herkesin bilmesini isteriz ki; 24 Haziran'dan sonra Türkiye iyi olacak" dedi.

Koordinatör Artuç, parti olarak seçimlerden sonraki hedeflerini vurgulayarak, "Öncelikle sizin aracılığınız ile, İYİ GENÇLİK olarak mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum.
Bugün itibariyle, önümüze koyulan tüm engelleri aşarak, seçimlere girme hakkını elde etmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda, Cumhuriyet Halk Partisi'ne demokrasiye vermiş oldukları katkıdan ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi Parti, artık TBMM'de grubu bulunan bir siyasi partidir. 24 Haziran'dan sonraki hedefimiz ise, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanımız, İYİ Parti'yi ise iktidara taşımak olacaktır" diye konuştu.

İYİ GENÇLİK SIKI ÇALIŞIYOR

İyi Gençlik'in sıkı bir çalışma yürüterek kısa bir süre zarfında güzel işler yaptığını belirten Artuç, "İyi Gençlik olarak, kısa sürede büyük işler başardık.
Ülkenin birçok yerinde, hızlı bir şekilde teşkilatlanarak, yaptığımız örnek faaliyetlerle güzel ve iyi işler gerçekleştirmekteyiz. Gece uyumadan, gündüz oturmadan çalışarak, partimize destek olmaya devam edeceğiz. İyi Gençliğin olduğu hiç bir sandıkta oylar çalınamayacak, trafolara kediler giremeyecektir. Her bir vatandaşımızın hakkını savunup, bir tek oyun bile heba olmasına izin vermeyeceğiz. İyi Gençlik, bugünden itibaren seçim startını vererek, sokak sokak, kapı kapı gezmeye başlamıştır" şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-04-22 21:27:24

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Avatar
ali öztürk 2018-04-23 15:35:57

eğer yanınıza hdp yide alısanız kesin kazanırsınız.