banner388

Yaya geçidi görenleri şaşırtıyor!

Samsun’un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesindeki yaya geçidi görenleri şaşırtıyor.

Yaya geçidi görenleri şaşırtıyor!

Samsun’un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesindeki yaya geçidi görenleri şaşırtıyor.

05 Mayıs 2017 Cuma 17:56
Yaya geçidi görenleri şaşırtıyor!

Samsun Haber – Samsun’un Derebahçe Mahallesi, Karadeniz Caddesi esnafları ve mahalle sakinleri belediye yetkililerinden mahalle sorunlarına kalıcı bir çözüm getirmelerini bekliyor. Esnaflar ve mahalle sakinleri, yol sorunlarından mahalle temizliğine kadar birçok sorunlarının giderilmemesinden şikayet ediyor.

“Yayalar kaldırım olmayan yolu nasıl kullanacak?”

Samsun’un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesinde yaya geçidinin yayalara uygun olmadığını ve hatalı yapıldığını dile getiren mahalle esnaflarından Yunus Emre Ok, “Yıllardır mahallede esnaflık yapıyorum ama ben bu mahallenin yapılanmasının neye benzetilmeye çalışıldığını anlayamadım. Yaya geçidi yapıyorlar ama kaldırım yapmıyorlar. Yayalar kaldırım olmayan yolu nasıl kullanacak. Resmen kazaya davetiye çıkartıyorlar. Araçlarını bilinçsizce kaldırıma park eden vatandaşlar var. Ne bir trafik ekibi bu araçları kontrol ediyor ne de belediye yetkilileri denetleme yapıyor. Akşam olduğu zaman bilinçsizce araç kullanan sürücüler var. Bunun sebebi bu mahallenin zamanında kontrol edilmediğidir. Yetkililer bu soruna çözüm getirmeli” diye konuştu.

“Yazın Böcek Kışın Kar sorunu”

Derebahçe mahallesinin sorunlarının acilen çözüme kavuşturulmasını beklediklerini söyleyen ve uzun yıllardır mahallede kasaplık yapan Savaş Aydın, “Yıllardır yaz ayları geldiğinde mahalleyi resmen böcekler istila ediyor. Ancak belediye ekipleri ilaçlamaya ya geç geliyor ya da hiç gelmiyor. Sokak köpekleri mahallenin her tarafını sarmış durumda. Belediye ekipleri şu zavallı evsiz hayvanları toplayıp barınağa götürmüyor. Sabahları çöpleri boşaltmak istediğimizde, çöp kutusuna gitmekte zorlanıyoruz. Çöp kutuları yetersiz ve çok uzakta kalıyor. Bilmiyoruz mahallemiz ne zaman hak ettiği rahata kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 06.05.2017 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakkı 2017-05-06 10:13:32

helal size samsun haber bu belediyeyi ancak siz böyle haberlerini yaparak utandıracaksınız yoksa yolları yapacakları yok , hatalarını sızın sayesınde utanma belasına yapıyorlar...

Avatar
Kıvanç 2017-11-23 09:40:04

Ne guzel kotulemisin mahaleyi sanki afrikadan bahsediyo su anda derebahce samsunun en elit yeri oldu full gelisiyor bi kac yila muhtesem biyer olcak bu kisi bu mahalledn degil kesin cok kalabalik biyer oldu millet mekezden akin akin bu mahhaleye geliyor evlerin fiyati 500den basliyo bu saf nerede yasadiginin farknda degil