banner388

Tuvalet şart ama, temizlik de şart

Samsun’un İlkadım İlçesi Subaşı Mahallesinde belediye tuvaletleri yaz aylarının da gelmesiyle çevreyi kötü kokular yayıyor. Mahalle esnafı bu soruna kalıcı çözüm bekliyor.

Tuvalet şart ama, temizlik de şart

Samsun’un İlkadım İlçesi Subaşı Mahallesinde belediye tuvaletleri yaz aylarının da gelmesiyle çevreyi kötü kokular yayıyor. Mahalle esnafı bu soruna kalıcı çözüm bekliyor.

18 Haziran 2017 Pazar 18:25
Tuvalet şart ama, temizlik de şart

Samsun Haber – Samsun’un İlkadım İlçesi, Subaşı Mahallesinde belediye tuvaletleri yaz aylarının sıcağından da etkilenerek çevreye kötü kokular yayması mahalle esnafına zor anlar yaşatıyor. Kötü kokulardan etkilenen mahalle esnafı yetkililerin tuvaletleri temizletmesini ve koku sorununa kalıcı çözüm getirmesini bekliyor.

“Tuvalet de, tuvalet temizliği de şart”

Samsun’un İlkadım İlçesi Subaşı Mahallesinde esnaflık yapan Adem Camadan, mahalledeki tuvaletleri esnaflarında mecburi olarak kullandığına dikkat çekerek, “Biz esnaf olarak Samsun’un diğer mahallelerinden daha kalabalığız. Dükkanlar dar olduğundan tuvalet koyamıyoruz. Bu mahalleye tuvalet şart. Ancak temizlenmiyor. Bir de yaz ayları geldiğinde mahallede durulamaz hale geliyor. Müşteriler bu durumdan oldukça rahatsızlık duyuyor. Yetkililer biraz bu konunun üzerinde dursa aslında ortalıkta koku kalmayacak” diye konuştu.

“Yıllardır Aynı Kişi İhaleyi Alıyor”

Subaşı Mahallesindeki tuvaletlerin ihale usulü şahıslara verildiğini iddia eden Adem Camadan, “Yıllardır mahalledeki tuvaletleri ve çay bahçesini aynı kişiler ihale yoluyla alıyor. Bu nasıl oluyor anlam veremiyoruz. Tuvalet esnaf olarak bize de gerekli ama temizlik yok denecek gibi. Yıllardır aynı kişiler ihaleyi nasıl kazanıyor bir anlam veremiyoruz. Çevre aynı şekilde ne düzen var ne de temizlik. Yetkililer dahil kimseler bu konuyla ilgilenmiyor. Eski Başkan Vehbi Gül döneminde de aynıydı halen de aynı olmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 19.06.2017 15:01
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaberleriVC
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2017-06-19 11:03:35

bu kadar güzel sehir ama kötü mimari yapilanma, dar sokaklar esnafin kaldirim isgali, belediye sadece iki park yapimini basari sayiyor 15 senedir. insanlar saygisiz kavgaci trafik felaket, yaya gecidi yok kirmizida durmayan araclar, herkezin belinde silah vs nasil bir sehir oldun samsun. seni kimler yönetiyor. artik sorunumuz kokan tuvalet gibi ayyuka cikti ama insanimiz mantikli düsünemiyor nedense,

Avatar
Ali Balbal 2017-06-19 15:09:26

Samsunda mecidiye girisinde bulunan bu bolge Samsunun gorutusune yakismiyor oranin derhal temizlenip oraya modern bir tuvalet yapilarak oranin guzel bir basit projeyle gaziler tarafina birlestirilmesi gerekir ortada oyle hilkat garibesi gibi duruyor.Samsundaki carpik goruntulerden temizlemeye calisan Sayin baskana duyurulur.

Avatar
Kaptan 2017-06-19 19:05:08

O çarşı Samsun'un yüz karası Samsun'a misafiriniz gelse orayı gezdirmeye utanıyoruz köy pazarı gibi bi yer Çarşı'nın içi zaten korku evlerine benziyor korkunç tipler her köseyi işgal etmiş vasiyette SAMSUN a yakışmayan bi yer