banner388

Tanzim Araçları Samsun'a gelecek mi?

Son zamanlarda meyve ve sebze fiyatlarının yükselmesin sonucunda Büyükşehirlerde Tanzim Araçlarında ucuz meyve ve sebze satışları başladı.

Tanzim Araçları Samsun'a gelecek mi?

Son zamanlarda meyve ve sebze fiyatlarının yükselmesin sonucunda Büyükşehirlerde Tanzim Araçlarında ucuz meyve ve sebze satışları başladı.

13 Şubat 2019 Çarşamba 12:40
Tanzim Araçları Samsun'a gelecek mi?

Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında Belediyelerle Tarım Kredi Kooperatiflerinin ortak sürdürdüğü projede Büyükşehirlerde tanzim adı verilen kamyonetler, merkezi bölgelerde ucuz satış yapacak. İlk olarak İstanbul’da hizmet veren tanzim araçları İstanbul’da 34 ilçede 50 tanzim aracı olarak hizmete başlayacak.

BÜYÜKŞEHİRDEN TANZİM ARAÇLARI HAKKINDA AÇIKLAMA GELMEDİ 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tanzim araçları hakkında" Şuan için böyle bir şey söz konusu değil" diye açıklamada bulundu.

Haber: Ahmet ALTÜRK


 

Son Güncelleme: 13.02.2019 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nickmickyok 2019-02-13 13:50:42

koskoca ülke sadece İstanbul ve ankara dan mı ibaret , madem bişey yapılıyor tüm türkiye de uygulansın , iyi o zaman uygulanan yerdekiler ucuz dan alsın diğer yerler pahalı ya devam , yoksa seçim için yapılan bir çalışma mı bu ?

Avatar
OKUYUCU 2019-02-13 14:04:29

bu yaşa kadar her şeyi gördük her türlü kuyruğu stokları zamları tam o günler artık geride kaldı herkesin dilinden düşürmediği ama anlamı bir türlü bilmediği 2023 ne kaldı artık özgürüz derken hiç ummadığımız yerden tarladan çıktı teröristler ve bizi vurmaya başladı bu arada doğalgaz ve elektiriğe yapılan zamlar ülkenin bekası içindi kimse umursamadı.bu arada cennetten tapu verilmesi çok iyi oldu en azından orası bir kazanç oldu. durmak yok yola devam. önümüzde dünya lideri arkasında halk.

Avatar
bak yaa 2019-02-13 13:57:41

samsun da etraf güllük gülüstanlık neden gelsin ki

Avatar
Adsiz market 2019-02-13 15:55:09

Sebze meyveler buyuk sehirlere gidene kadar kac yoldan kopruden gidiyor.mozot , kopru ,yol ,tasit, isci,.... Derken hepsi zamli tezgahta bedavami bekliyorsun.ha bide devletin hic oyle sıkíntısı yok zaten kirasi,tasit,yol,isci harci yok tabiki normal fiyat olur.idda ediyorum devletten daha ucuzuna satarim ayni imkanim olsa...uyu türkiye 2023 yakın doydum...

Avatar
Akif 2019-02-13 13:30:25

Arac falan değil büyük marketler olsun eskiden olduğu gibi tanzim satış mağazaları devletin olsun uygun olsun hem devlet kazansin hem millet kazansin arabayla falan olmaz büyük mağazalar olsun her ilde 1 tane olsun tam olsun

Avatar
Vatanperver 2019-02-13 18:00:41

Devlet nasıl kendi memurunu düşünüp tanzim market oluşturuyorsa vatandaş içinde oluşturmalı . Örnek polismar gibi

Avatar
Gtim 2019-02-14 06:42:57

Gerçek uyuyan lar bu tezgahları goremeyenlerdir.kac yıldır savaşan askerlerimizi terör örgütlerini.onlarla bir olanları 1000 km duvarı binlerce hastalara evde bakımı.engellieri hastaneye goturup getireni ufak bir ilçede bile özel gelişim okullarına günlük en az 300 tane hastanın taşındığını.hastalara aylık bakıcılara aylık götürüp getirenlere aylık okulun masrafları.v,s.biz zamanında acil hastamız için ambulans cagiramiyorduk.cunku hemen senet imzalatiyorlardi ücret aliyorlrdi.simdi uçak ambulans var .asıl bunları ve düşmanlarını goremiyenler uyuyor.vatanimizi Suriye gibi yapmak isteyenleri görmeyenler uyuyor.

Avatar
Yavuz 2019-02-22 17:36:26

Madem böyle bir uygulama var her şehirde aynı şekilde uygulanmalıdır böyle adaletsizlik olmamali istanbuldaki vatandaş Patatesi soğanı 2 liradan alrken biz hala burda 5 liradan alıyoruz biz bu tanzimden hiç birşey anlamadık tüm ülkede uygulanırsa bunun adı tanzim olur