banner388

Sürücüler bu hataya düşmeyin!

Samsun’da kaldırıma dik bir şekilde park etmesinin trafik ekiplerince cezaya tabii tutulması durumundan habersiz birçok sürücü hatalı park nedeniyle ceza yemekte.

Sürücüler bu hataya düşmeyin!

Samsun’da kaldırıma dik bir şekilde park etmesinin trafik ekiplerince cezaya tabii tutulması durumundan habersiz birçok sürücü hatalı park nedeniyle ceza yemekte.

30 Aralık 2017 Cumartesi 12:27

Samsun haber – Bu hatalı park nedeniyle sürücülere 95 TL ( Peşin 71,25 TL) ve 10 ceza puanı uygulanır. Samsun’da araçların kaldırıma dik bir şekilde park etmesinin trafik ekiplerince cezaya tabii tutulması durumu için fikirlerini dile getiren Samsun halkı, uygulamadan haberleri olmadığını belirtti. Çoğu vatandaş böyle bir uygulamanın olmasına tepki gösterirken, bazı vatandaşlar da bu uygulamanın gerekli olduğundan bahsetti.


Mikrofonlarımızı uzattığımız vatandaşlardan bazıları araçların kaldırıma dik bir şekilde park edilmesinin itfaiye, ambulans gibi acil yardım araçlarının geçişine engel olduğunu söyleyen bazı vatandaşlar uygulamanın doğru olduğunu belirtirken, bazı vatandaşlar ise nüfus yoğunluğu sebebiyle araçların dik şekilde park edilmesinin gerekli olduğundan bahsetti. 

Son Güncelleme: 31.12.2017 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konum veriyorum 2017-12-30 15:05:22

Yer Samsun. Mahalle derebahçe. Atasam karşısı. Yol trafiğe kapalı nerdeyse. Bazen dikine, bazen yanyana çift sıra. Yol zaten çift şerit , aradaki yarım porsiyondan trafik işliyor. Parkeden araçlar nedeniyle trafik felç. Acil önlem alınmasını istiyoruz.

Avatar
55 2017-12-31 12:22:42

Yol kara yolumu
Peçkonun otoparkımı belli değil
Memlekette ne düzen var ne de nizam

Avatar
Bafra55 2017-12-31 20:50:48

Vatandasin sirtindan para kazanmanin diger bir yolu iste otopark mecbur dediler ama binalara aracbasi belediyeye harc odeyince mecburiyet kalkiyor ozel hastane acmaya musade ediyorsan o hastaneye yeterli otoparkida yaptiracaksin kardesim.her yapida bu boyle olmali ....

Avatar
Ahmet 2018-01-01 01:46:17

Bu yüzden ceza kesiliyorsa şikâyet ederim. Kanunda, yönetmelikte böyle birşey olamaz. Ceza kesmek için ancak bahane olur böyle şeyler.