banner388

Sonsuza kadar...

Aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümünde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü büyük bir özlemle anıyoruz.

Sonsuza kadar...

Aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümünde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü büyük bir özlemle anıyoruz.

10 Kasım 2017 Cuma 11:52

Samsun Haber Mustafa Kemal Atatürk… Tarih sahnesinden silinmek istenen bir milleti, tüm umutların tükenmekte olduğu bir anda ayağa kaldıran lider.  Bütün imkansızlıklara rağmen aşıladığı inançla Türk ulusuna kim olduğunu hatırlatan komutan.

Kurduğu muasır medeniyet hayali için son nefesine kadar çalışmış bir yürek. Her fani gibi O’da bu dünyadan göçtü. Fakat arkasında bıraktığı eserlerle adını tarihe unutulmaz harflerle yazdırdı.

Aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümünde Türk milletinin ebedi lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir özlemle anıyoruz.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-11-11 01:12:50

Kıymeti bilmek ne kelimeki,Minnet duygusuyla milyonlar saygıyla andı. Yazmak
la ifade edilemeyecek duygular.

Avatar
KAAN TÜRK 2017-11-10 17:38:54

Sıradan haberlere yorum yazanlar şuraya iki satır yazamamışlar. Kıymetini anlamamız için umarım daha kötü durumlara düşmemiz gerekmez.