banner388

Samsun’un o ilçesine müjde

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliği görevinden istifa etmesinin ardından Salıpazarı AK Parti İlçe Başkanı olarak seçilen İsmail Yaman, Samsunhaber.com’a konuştu.

Samsun’un o ilçesine müjde

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliği görevinden istifa etmesinin ardından Salıpazarı AK Parti İlçe Başkanı olarak seçilen İsmail Yaman, Samsunhaber.com’a konuştu.

28 Eylül 2017 Perşembe 12:12
Samsun’un o ilçesine müjde

Samsun HaberSamsun Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliğinden istifa ederek Salıpazarı AK Parti İlçe Kongresi’nde ilçe bakanı seçilen İsmail Yaman, Samsunhaber.com’a Salıpazarı hakkındaki hedefleri açıkladı. Meclis üyesi iken olduğu gibi Salıpazarı için çalışmaya devam edeceğini söyleyen Yaman, “Şu anda Salıpazarı’nda Belediye Başkanımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, milletvekillerimizle güzel hizmetler yapmaya talip olduk. Zaten meclis üyesi iken de çalışıyorduk” dedi.


Salıpazarı’na 25 Yataklı Hastane Müjdesi


Ak Partili Salıpazarı Belediye Başkanı ile yapacakları projelerden bahseden Yaman, “ Samsunlu Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan bey’den sözünü aldığımız bir hastane projemiz var. Zaten bu projenin çalışmalarını daha önce başlatmıştık. Bu hafta içi veya önümüzdeki hafta randevu alıp dosyayı götüreceğiz. İnşallah 2018’de yatırım programına sunacaklar. Bakanımızdan sözünü aldık. 25 yataklı hastane olacak. Bunun yanı sıra Gençlik Merkezi projesi hazır. Yer tahsisini yaptık. Belediyemizle beraber kapalı Pazar yeri ve kapalı hayvan pazarı yerini ayarlamaya çalışıyoruz. Ayrıca ilçemize 2 yıllık üniversite açılması için çalışmalarımız devam ediyor. İyi bir yer ayarlamayıp, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin bu yöreye uygun olan bölümünü ilçemize açmayı planlıyoruz. Tabi bunları Belediye Başkanımızla, Büyükşehir Belediyesi Başkanımızla ve il başkanımızla ve vekillerimizle koordineli şekilde takip ediyoruz.” diye konuştu.


“Su Problemini Çözmeyi Planlıyoruz”


Yaz aylarından uzun süre yağmur yağmamasından dolayı çekilen kuraklık sıkıntısını hatırlatan Yaman, “Barajımızın mahkeme süreci tamamladıktan sonra temel atılacak.  Barajda başlayacak ilçemizde. Bu baraj Terme, Çarşamba, Ayvacık’ın bir kısmını ve Salıpazarı’nın içme suyu ihtiyacını karşılayacak. Bu barajla içme suyuna doyacağız. Bu sene 1,5-2 ay yağmur yağmayınca bütün ilçelerdeki kaynaklar kurudu. Su probleminin bir an önce çözülmesi lazım” şeklinde konuştu.


“Yılları Tecrübesi İle 2019 Hazırlanacağız”


Yaman, 2019 seçimleriyle ilgili olarak ise “Salıpazarı’nda zaten bizim yüzde 78 oyumuz var. Ama Türkiye genelinde yüzde 50+1 almamız gerekiyor. Biz kongremizi yaptık. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongresini yapacak. 2019 seçimlerine düzgün bir şekilde yola çıkmayı hedefliyoruz. Yıllarında tecrübesiyle mümkün mertebe güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Haber: Yasir BABA
 

Son Güncelleme: 28.09.2017 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.