banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunluların İnşaat Fuarı Yorumu

TÜYAP tarafından 22-25 Mart arasında 4.’sü düzenlenecek olan İnşaat Fuarı hakkında Samsunluların düşüncelerini aldık. Bakın ne cevaplar almışız.

banner269

Samsunluların İnşaat Fuarı Yorumu

TÜYAP tarafından 22-25 Mart arasında 4.’sü düzenlenecek olan İnşaat Fuarı hakkında Samsunluların düşüncelerini aldık. Bakın ne cevaplar almışız.

20 Mart 2018 Salı 12:06

Samsun haberTÜYAP tarafından düzenlenecek olan İnşaat Fuarı Tekkeköy’de bulunan Fuar ve Kongre Merkezinde 22 Mart’ta ziyarete açılacak. 4 gün sürecek olan fuar 25 Mart’ta sona erecek. Bizde Samsunhaber.com olarak Samsunluların düşüncelerini aldık. İşte o cevaplar:

“Fuarların olumlu olduğunu düşünüyorum. Fuarda neler olacağını merak ediyoruz. Bu yapılacak olan fuarın inşaat malzemelerinin tanıtımında, Samsun’un gelişmesinde ve inşaat sektörünün gelişmesinde büyük katkısı olacak. İnşaat sektörüne dair yeni malzemelerden haberdar olacağız. Isı yalıtımı, enerji, yapı malzemelerinin kalitesi gibi inşaata dair malzemeleri yerinde görme fırsatı bulacağız.

“Üreticiler için de ürettikleri malın reklamını yapmak gibi birçok faydası vardır. Fuarın faydalarından birisi de insanların değişik ve farklı ürünler görmesidir. Fuar inşaat sektörünün içinde çalışanlar için daha da faydalı olur.”

“Birinci dereceden insanlar fuarlara teknoloji ve bazı şeyleri gösterir. Vatandaş ne yapacaksa onu fuarda görür. Fuarlar hem kaliteyi getirir hem de vatandaşın ekonomisini daha iyi bir düzeye getirir.”

Bildiğimiz, gördüğümüzü daha da arttırmak için faydalı olur. Fuarın katkıları eskiden beri bilgisini görgüsünü arttırır. Yenilikleri tanıtır. İnsanlar arasında iletişim kurar.”

Fuarda inşaat sektörüne dair ne kadar çeşitlilikte ürün olduğunu ve merak ettiklerini söyleyen Samsun halkının geneli fuarı ziyaret edeceklerini söylediler.

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Dilek ALABULUT

Son Güncelleme: 21.03.2018 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.