banner388

Samsunluların bozuk yol çilesi bitmiyor

Samsun’da bozuk yol şikayetlerine bir yenisi daha eklendi. Terme Dereyol Mahallesi sakinlerin yollarının yapılmamasından dert yandı.

Samsunluların bozuk yol çilesi bitmiyor

Samsun’da bozuk yol şikayetlerine bir yenisi daha eklendi. Terme Dereyol Mahallesi sakinlerin yollarının yapılmamasından dert yandı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 16:34

Samsun Haber – Samsunluların bozuk veya yapılmamış yollarla imtihanı bitmiyor. Samsun’un Terme ilçesine bağlı Dereyol Mahallesinde bulunan bozuk yollar bölge halkını hayatını çekilmez hale getirdi. Çektikleri video ile yollarından dert yanan Termeli vatandaşlar, mahallerinde bulunan bozuk yolları Kaymakamın dahi görmesine rağmen hala bir değişiklik olmamasından şikayetçi oldu.

Engelli Vatandaşlar Mağdur Oluyor

Dereyol Mahallesi sakinleri Samsunhaber.com’a yaptıkları açıklamada , mahallede engelli hastaların bulunduğu ve bozuk yollar sebebiyle büyük zorluklar yaşadıklarını söyledi. Ayrıca mahalle sakinleri toprak yolu andıran yolların yağmurlu havalarda çamurla kaplandığı söyledi. Dertli vatandaşlar, güneşli havalarda ise yapılmamış yollardan dolayı toz oluştuğunu ve bu durumdan mahallece etkilendiklerini belirtti. Çektikleri videoda yollarda bulunan çukurlar da dikkatlerini çekti. Terme’nin merkezine 7 km uzaklıkta bulunan Dereyol Mahallesi sakinleri yetkililerin artık seslerini duymasını ve mahallelerinde bulunan yolların yapımlarını tamamlamasını istiyor.

Yasir BABA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aghmk 2017-04-12 20:23:57

Gelsinler birde sakalı yolunu görsünler

Avatar
Rasim 2017-04-14 12:39:43

Onu büyük şehir olması için akpye oy verirken düşüncektiniz .hani daha iyi hizmet gelecek diyorsunuz ya...alın size hizmet...oh olsun