banner388

Samsunluları şok edecek bir dram

Samsun’da akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen ve yalnız başına sokak kedileriyle aynı evde sağlıksız bir ortamda yaşayan yaşlı bir kadının içler acısı durumu görenleri hayretler içerisine düşürdü.

Samsunluları şok edecek bir dram

Samsun’da akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen ve yalnız başına sokak kedileriyle aynı evde sağlıksız bir ortamda yaşayan yaşlı bir kadının içler acısı durumu görenleri hayretler içerisine düşürdü.

25 Mayıs 2017 Perşembe 18:58

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım İlçesi, İstiklal Mahallesinde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Sevim Türkyılmaz adındaki yalnız başına sokak kedileriyle aynı evde yaşayan yaşlı kadın görenleri hayrete düşürüyor.

“Bana Yardım Edin”

Samsunhaber.com mikrofonlarına konuşan 80 yaşındaki Sevim Teyze, kedilerini çok sevdiğini ve onlardan ayrılmak istemediğini belirtti. Beş çocuğu bulunan Sevim Teyze, sağlık koşulları yaşamaya hiç de uygun olmayan bir ortamda yaşıyor ve bakın neler diyor: “Bana yapacakları en büyük iyilik, evimin temizlenmesi olur. Kedilerimden asla vazgeçemem. Onları kimseye de vermem. Onlar benim her şeyim. Karnım aç ve yemek hazırlamakta çok zorlamıyorum. Yaşlıyım. Bu kedilere de ben bakıyorum. Ama sizden tek ricam kedilerimden vaz geçemem Bana yardım edin”

Yetkililer Devreye Girdi

Samsunhaber.com ekibi olarak Samsun Valiliği Hayvan Koruma şubesi yetkililerine ulaştık. Yetkililer, yaşlı kadına ve hayvanlara yardım edeceğini bildirdi. Şube sorumlusu Serpil Kulaklıoğlu, konuyla ilgili olarak, “İşlemleri biz acil bir şekilde başlatıyoruz. Konuyla ilgili gerekli makamlar ve yetkililerle acil bir şekilde bu vahim konuyu çözüme kavuşturacağız” dedi.

Haber: Ekrem BİRCAN, Gaye OĞUZ

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 26.05.2017 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nur ipek 2017-05-26 11:13:45

Once o evden kedileri çıkarın kimse temizlemzk kedi varken yine aynısı olacak

Misafir Avatar
kedi dostu 2017-05-26 13:28:36 @Nur ipek

kedilerden ne istiyorsun

Beğenmedim! (0)
Avatar
Gülseren kurt 2017-05-27 15:00:05

2 kediyu çok büyümeyi yardım edeceksiniz edin.kadıncagız .çok birsey istemiyor ki.

Avatar
Bilge 2017-09-11 19:58:56

Ya ne iki kedisi 20den fazla kedi var