banner388

Samsunlulardan seçim sonrası yorum

Samsunhaber.com olarak Samsunlulara 27.Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından neler düşündüklerini sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

Samsunlulardan seçim sonrası yorum

Samsunhaber.com olarak Samsunlulara 27.Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından neler düşündüklerini sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

26 Haziran 2018 Salı 10:59

Samsun haberSamsunhaber.com olarak Samsunlulara 27.Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri 24 Haziran 2018’de gerçekleştirildi. Biz de Samsunhaber.com olarak Samsunlulara seçim sonrası ne düşündüklerini sorduk.  Bakın ne cevaplar aldık.

Samsunluların yarısı seçimin güzel geçtiğini ve ülkemizin bu sistemle daha iyi olacağını söyledi. Samsunlu vatandaşlar AK Partinin 5 milletvekili çıkarmasını normal bulurken Milliyetçi Hareket Partisinin 1 milletvekili çıkarmasını az bulduğunu söylediler. Vatandaşlar yeni kurulan İYİ Parti’nin ise Samsun’dan 1 milletvekili çıkarmasının onlar için iyi olduğunu ve partinin önünün açık olduğunu söylediler.

Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 26.06.2018 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SELIM T 2018-06-26 17:02:46

Sunu goruyorum ki yazikya dogru durust cumle kuramiyorlar evele gevele siyaset nedir desen yok Sanirim klise cagini yasiyoruz bu toplumun bir an once egitilmesi lazim ici dolu bir degerlendirme yok en azindan yeni neslimiz daha donanimli bilgili olmali siyasi görüsün onemi yok ama insanlar ne kavramlarin farkinda ne siyasetin..Acilen Sokratesle baslamilalar yazik yazik..Dünyanin gercekten en egitimsiz ulkesiyiz bu ne arkadas

Avatar
sasa 2018-06-26 20:43:18

GEL BURDA YAŞA NİYE GİDİYON LAN UZAKTAN DAVULUN SESİ İYİ DEMİ

Avatar
Dede 2018-06-26 18:22:01

Mhp liler vermedi işi bilen ak partilile cumhur ittifakı ve birlikteyiz mesajı verdi