banner388

Samsunhaber.com Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nde

Samsunhaber.com, Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarını görüntüledi.

Samsunhaber.com Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nde

Samsunhaber.com, Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarını görüntüledi.

27 Eylül 2017 Çarşamba 16:25

Samsun Haber Samsunhaber.com, Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ziyaret ederek hava ölçüm çalışmalarını yerinde görüntüledi.

Türkiye’deki 15 Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden biri olan Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, sorumluğu altından olan başta Samsun olmak üzere Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu’nun hava durumu an be an takip ediyor ve gerekli durumlarda vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

Türkiye’de Bulunan Dokuz Gözlem Noktasından Biri de Samsun’da

Ziyaretinden dolayı Samsunhaber.com’a teşekkür eden Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Yücel Yüce, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Haftanın 7 günü 24 saat boyunca aralıksız olarak çalıştıklarını söyleyen Yüce, “Bölge tahmin ve uyarı merkezimizde arkadaşlarımız yedi gün 24 saat boyunca çalışmaktadır. Burada günün her saatinde rasat yapılmakta. Türkiye’de 9 yerde yapılan balon ile yapılan radioson rasatlarını burada yapmaktalar. Bunun yanı sıra uzaktan algılama sistemleri gibi ölçüm istasyonlarıyla atmosferin fiziksel özelliklerini sürekli takip ederek ihtiyaç halinde kullanıcılara anında bilgiler sunarak vatandaşları bilgilendirmektedirler” dedi.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 27.09.2017 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumluyorum 2017-09-27 22:17:14

Meteoroloji genel müdürlüğüne ait Android programda yapılan samsun için tahminlerin tutmaması nedendir.