banner388

Samsun'da böyle köpek görülmedi

Samsun’da bir sokakta annesiz kalan yavru kedileri sahiplenen Boncuk kediyi kıskanan Pamuk adındaki köpek, yavru kedilerden birkaçını kendi yuvasına taşıyıp onları emzirerek annelik yapmaya başladı.

Samsun'da böyle köpek görülmedi

Samsun’da bir sokakta annesiz kalan yavru kedileri sahiplenen Boncuk kediyi kıskanan Pamuk adındaki köpek, yavru kedilerden birkaçını kendi yuvasına taşıyıp onları emzirerek annelik yapmaya başladı.

15 Nisan 2017 Cumartesi 17:51

Samsun Haber - Geçtiğimiz gün Samsun’da Petshopcular ve Evcil Hayvan Besleyenler Dernek Başkanı Burak Şahinkaya’nın vefakar kedisi Boncuk’un haberini paylaşmış ve yılın anne adayı olarak Boncuk’un bu sıcak hikayesini anlatmıştık. Bu kez de Şahinkaya’nın bir o kadar kıskanç ve bir o kadar sevimli ‘Pamuk’ adındaki köpeğinin ilginç hikayesini sizlerle paylaşıyoruz.

Boncuk’u Kıskandı, Yavru Kedileri Pamuk Köpek Emzirdi

Sokakta anneleri tarafından terk edilen yavru kedileri, Boncuk kedi sahiplenerek annelik görevini üstlenmişti. Ancak bu durumu kabullenemeyen Başkan Şahinkaya’nın Pamuk adındaki köpeği, yavru kedilerden ikisini kendi yuvasına taşıdı. Sabah dükkana gelen Şahinkaya milyonda bir görülen bu manzarayı bizlerle paylaşarak şöyle anlattı:

“Sabah dükkana geldiğimde  dükkanın rutin temizliğini yapıyordum ve köpeklerimin olduğu bölümü hem havalandırmak hem de temizliğini yapmak için girdim. Pamuk adındaki köpeğimin yanına gittim ve gördüğüm manzaraya inanamadım. Pamuk, Boncuk’un birkaç gün evvel sahiplendiği kedi yavrularından ikisini kendi yuvasına taşımış. Asıl şaşırdığım konu, onları yuvasına taşıması da değil. Pamuk, yuvasına taşıdığı yavru kedileri emzirerek annelik yapıyor. Yani bildiğimiz sütannelik görevini üstlenmiş. Sanıyorum ki Pamuk, Böncuk’a gösterilen ilgiyi de kıskanmış olabilir. Durumu gören komşularım ve müşterilerim bu içleri ısıtan manzarayı hayretle izliyorlar. Bu manzara bırakın hayvanları, insanlarda bile az rastlanan manzara” 

Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 15.04.2017 18:04
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaberleriBoncuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yildiray 2017-06-18 20:31:00

Ben kopek istiyorum bana verrimisinz samsundayim cumhuriyet mahalesi 90 sokak

Avatar
Hümeyra 2017-04-22 19:18:50

Kusura bakmayın da o yavrular o petshopta bakılıyor ve hiç steril bir ortam değil ayrıca en son önünden geçtiğimde kafes içi deki köpek yavrularının içler acısı halini gördüm umarım sağ duyulu vatandaşlar gerekli şikayetleri gerekli yerlere yapmistir