banner388

Samsun’da bir davet

Düğün organizasyon firması seçmek zor zanaat. Doğru karar vermek için neleri göz önünde bulundurmanız gerektiğini, sektörde 10 yılı geride bırakan Samsun Davet Organizasyon’un sahibi Aynur Kabaş’tan öğreneceğiz. Gelin Kabaş’ın tecrübe ve önerilerini alt alta koyalım! İşte organizasyon firması seçerken dikkat etmeniz gerekenler ve Samsun Davet Organizasyon’un farkı!

Samsun’da bir davet

Düğün organizasyon firması seçmek zor zanaat. Doğru karar vermek için neleri göz önünde bulundurmanız gerektiğini, sektörde 10 yılı geride bırakan Samsun Davet Organizasyon’un sahibi Aynur Kabaş’tan öğreneceğiz. Gelin Kabaş’ın tecrübe ve önerilerini alt alta koyalım! İşte organizasyon firması seçerken dikkat etmeniz gerekenler ve Samsun Davet Organizasyon’un farkı!

10 Mart 2018 Cumartesi 09:22
Samsun’da bir davet

Samsun haber - Her alanda olduğu gibi düğün organizasyon firmaları arasından seçim yaparken de güven en önemlisi. İşte tam da bu noktada, organizasyon firması olarak kendi sektöründe ilklere imza atan ve yılların vermiş olduğu tecrübeyle çok başarılı organizasyonlar gerçekleştiren Samsun Davet Organizasyon’un sahibi Aynur Kabaş, müşterinin isteklerini önemseyerek, o organizasyona uygun seçenekler sunuyor. 

Düğününüzde neden bir organizasyon firmasıyla çalışmanız gerektiğini siz değerli okuyucularımız için araştırdım. Ne yalan söyleyeyim ben ikna oldum. Düğün organizasyonu nasıl yapılır çok iyi biliyorlar. İşte Aynur Kabaş’tan o can alıcı nedenler!

HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİRLER!

En önemsediğim sebepten başlamak istiyorum. Kim bilir kaç yaşından beri hayalini kurduğunuz bir düğün var. Belki romantik ve sevimli bir kır düğünü, belki tam da bir filmde gördüğünüz o ihtişamlı ve şık otel düğünü… Fakat siz o düğünü nasıl hayallerinize uygun hale getireceğinizi; neyi, nereden alacağınızı, nasıl planlayacağınızı bilmiyorsunuz. İşte Samsun Davet Organizasyon, tam da bu noktada uzmanlığını ve yılların vermiş olduğu tecrübesini konuşturuyor. Siz hayalinizi, aklınızdakini iyi ifade etmeye bakın yeter. 

Samsun Davet Organizasyon’un sahibi Aynur Kabaş, “Çiftler bize kafalarında onlarca soru işaretiyle geliyor. Biz evlenmeye karar verdik ama şimdi neyi, nasıl ve ne zaman yapmamız gerektiğini bilmiyoruz, diyorlar. Burada bizim tecrübemiz ve o işe bakış açımız devreye giriyor. Davet Organizasyon olarak; her detay ile ilgileniyor ve çiftleri en rahat biçimde düğüne hazırlıyoruz” diyor. 

DAHA EKONOMİK!

Çoğu evlilik hazırlığı yapan çift, bir organizasyon firmasıyla anlaşılarak gerçekleştirilecek olan düğünün ek bir masraf yaratacağını düşünüyor. Yapılan araştırmalara göre ortaya çıkan rakamlar bunun yersiz bir düşünce olduğunu ortaya koyuyor. 


Bu konuda çok önemli bilgiler veren Aynur Kabaş, şunları söylüyor; “Düğün planlama sürecinde bir yandan davetiye seçmek, bir yandan orkestra bulmak, bir yandan düğünün akışını düzenlemek, dekorasyonla uğraşmak zorundasınız. Her biri ayrı bir masraf kalemidir. Çiftler bunları kendi uğraşlarıyla halletmeye çalışırken önlerine çok büyük rakamlar çıkar. Davet Organizasyon olarak bizim verdiğimiz fiyat tüm bunları kapsayan ve aynı zamanda da daha ekonomik olan fiyatlardır. Davet Organizasyon olarak yıllardır birlikte çalıştığımız çözüm ortaklarımız var. Düğünlerini organize ettiğimiz çiftlere çiçekçisinden müzisyenine, davetiyeden video çekimleri ve dekorasyonuna kadar birçok kolda sunulan hizmeti tek bir çatı altında sunuyoruz. Bu gücümüz sayesinde çiftlerin hayallerindeki düğünü daha ekonomik bir şekilde gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” 

DAVET ORGANİZASYONU FARKLI KILAN YANLARI

Samsun’da Davet Organizasyon’u diğer firmalardan ayrıcalıklı kılan en önemli özelliği, organizasyonu birçok detayı göz önünde bulundurarak planlaması ve tüm bu süreci doğru kaynaklarla en ekonomik bir şekilde müşteriye sunabilmesinde yatıyor. 

Peki, bir çift Davet Organizasyon’un danışmanlığını almak istediğinde nasıl bir süreç başlıyor? 


Bize ulaştıklarında ilk olarak mümkünse yüz yüze görüşme yapıyoruz. Onları tanımaya çalışıyor, hayallerini, bütçelerini öğreniyoruz. Sonra tüm bunlara göre bir düğün planı yapıp sunuyoruz. Beğenirlerse hemen birlikte çalışmaya başlıyoruz. Bu süreçte özellikle gelinin en yakın arkadaşı, iş ortağı oluyoruz.

Son olarak evlilik dünyasına yeni adım atacak çiftlere neler söylemek istersiniz?


Öncelikle herkese mutluluklar dilerim. Çok heyecanlı, mutlu, güzel, bir o kadar da stresli ve zor bir sürece başlıyorlar. Mümkünse bu süreçte bir profesyonelle çalışmalılar ya da iyi bir plan yapıp adım adım hareket etmeliler. Böylece o dönemi müstakbel eşleriyle keyif içinde geçirebilirler.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.