banner388

Samsun’a gelin gelen Azeri kadından korkunç iddialar!

Samsun’un İlkadım İlçesinde yaşayan Azerbaycan uyruklu bir kadın, 2008 yılında Azerbaycan’da tanışıp Türkiye’de evlendiği eşini ile bu evlilikten meydana gelen çocuklarını darp ettiği ve bu olaydan dolayı çıktıkları mahkemeden ise kendisini darp ettiği eşinin sadece 3 gün ceza aldığı iddia etti.

Samsun’a gelin gelen Azeri kadından korkunç iddialar!

Samsun’un İlkadım İlçesinde yaşayan Azerbaycan uyruklu bir kadın, 2008 yılında Azerbaycan’da tanışıp Türkiye’de evlendiği eşini ile bu evlilikten meydana gelen çocuklarını darp ettiği ve bu olaydan dolayı çıktıkları mahkemeden ise kendisini darp ettiği eşinin sadece 3 gün ceza aldığı iddia etti.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 11:28
Samsun’a gelin gelen Azeri kadından korkunç iddialar!

Samsun Haber – Samsun’un İlkadım İlçesi, Kazım Karabekir Mahallesinde yaşayan 53 yaşındaki T. D. 2008 yılında Azerbaycan’ın Nahcivan kentinde tanışıp Türkiye’de evlendiği 38 yaşındaki eşi A. O. D. ve bu evlilikten meydana gelen iki çocuğunu darp ettiği, bu olaydan dolayı çıktıkları mahkemeden ise sadece 3 gün ceza aldığı iddia etti.

“Sakat Olan Çocuğuma Ölene Kadar Bakacağının Sözünü Vermişti”

2009 Yılında Türkiye’ye geldikten sonra resmi nikah yaptıklarını belirten A. O. D. Yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: “Ben Azerbaycan’ın Nahcivan kentinde bir bankada memur olarak çalışıyordum. Daha önce bir evliliğim oldu. Bu evlilikten yüzde yüz sakat bir kızım dünyaya geldi. Ancak ilk eşimle anlaşamadık ve ayrıldık. Ben bankada çalışırken şuan ki eşimle aracı usulü tanıştık. Orada bir özel otomobil firmasında çalışıyordu. Daha sonra ailelerle karar alındı ve evlenmeye karar verdik. İlk tanıştığımızda sakat olan çocuğuma ölene kadar bakacağının sözünü vermişti. Bende bundan çok etkilendim”.

“Kabus Türkiye’de Başladı”

Türkiye’ye geldiğimizde onunda ilk evliliğinin mahkemesi devam ettiği için bir müddet imam nikahı ile yaşadıklarını söyleyen A. O. D. , mahkemeleri bittikten sonra 2009’da resmi nikah ile evlendiğini ve bu evlilikten bir kız ve bir erkek çocuğu olduğunu söyledi. A.O.D., “Babam Türkiye’ye ilk geldiğimizde bana ev almak istedi fakat yasalar gereği benim üzerime tapu alamadığından eşim T. D.’ın üzerine ev ve araba aldı. Hayatımdaki kabus Türkiye’ye geldikten sonra başladı. Ancak, nikah yaptıktan sonra sürekli darp etmeye başladı. Hem beni hem de çocuklarımı darp ediyordu. Bende daha fazla dayanamayarak boşanmak istedim. Mahkemeye müracaat ettim. Bu zaman zarfında uzaklaştırma aldı. Ancak yine boş durmadı. Sürekli küfürler etti. Beni hep aşağıladı. Çocuklarımı dövdü. Artık çocukların onu sevdiğini söylüyor. Bir gün çocuğumu dövdükten sonra belgelendirmek için videoya çektim. Bu delili de mahkemeye sundum. Ancak kendisi bu olayı benin çocuğumu yemek yemedi diye dövdüğüm şeklinde bana iftira attı” diye konuştu.

“Annemi Dövdü Parmağını Kırdı”

Yaşadıkları tartışmaların ardı arasının kesilmediğini söyleyen A. O. D. “Tartışma yaşadığımız günlerden bir gün, yine T. D. bana hakaret etmeye başladı. Öyle ağır kelimeler söylüyordu ki annem kavgaya dahil olmak zorunda kaldı. T. D. anneme saldırdı ve parmağını kırdı. Halen annem parmağını kullanamıyor. Devlet onu, sık sık yaşadığımız kavgalardan ve ailecek darp edildiğimiz için evden uzaklaştırdı. Ama biz ondan bize bir kötülük yapacak diye çok korkuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Yalancı Şahitler Mahkemeye Getiriyor”

Babasının kendi için ev ve araba aldığını söyleyen A. O. D. “Babamın benin eşim karşısında mağdur kalmamam için aldığı ev ve arabanın üzerine oturdu. Geri vermiyor. Ben aldım diyor. Ama o almadı. Asgari ücretle çalışan bir insan bunları nasıl alabilir. Mahkemelere geldiğinde yalancı şahitler getirerek mahkemenin seyrini değiştiriyor. Bu adaletsizlik değil de nedir? Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin adaletine güveniyorum. Haklıyım sonuna kadarda hakkımı savunacağım. Ama Güvendiğim Türk Devleti beni yalnız bırakmasın” şeklinde konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 09.07.2017 18:42
Anahtar Kelimeler:
SamsunAzeriSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erkan 2017-07-08 11:44:06

yuce tur devletinin adaleti size hakkiniza sahip cikmaniza yardimci olacaktir insAllah