banner388

Samsun Mobilya Fuarıyla Atağa Kalkıyor

TÜYAP Karadeniz Bölge Müdürü Server Seçer, önümüzdeki hafta yapılacak olan Mobilya ve Dekorasyon fuarıyla Samsunlu mobilya üreticilerinin atağa kalkacağına inandığını belirtti.

Samsun Mobilya Fuarıyla Atağa Kalkıyor

TÜYAP Karadeniz Bölge Müdürü Server Seçer, önümüzdeki hafta yapılacak olan Mobilya ve Dekorasyon fuarıyla Samsunlu mobilya üreticilerinin atağa kalkacağına inandığını belirtti.

04 Mart 2017 Cumartesi 14:16

TÜYAP Karadeniz Bölge Müdürü Server Seçer, 7-12 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak olan Mobilya ve Dekorasyon Fuarı hakkında Samsunhaber.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

TÜYAP fuarlarının sektörlere hizmet ettiğini, sektörlerinin üretimini ve istihdamını artırdığını, fuarın yapıldığı ildeki tüm sektörlere katkıda bulunduğunu belirten Seçer, " Her sektörün üretici, tüketici, toptan alıcı gibi sektör başkanlarıyla, ihracat yapan şirketlerle ihracat yapan kuruluşları biraraya getiriyoruz. İhtisas fuarlarında özellikle sektörlerin hem üretimine hem de ihracatına çok büyük katkılarda bulunuyoruz. 7-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Samsun Mobilya ve Dekorasyon fuarında Samsunlu mobilya üreticilerinin üretimlerinin tüm Türkiye'ye dağıtılması, markalaşması ve ihracatlarını artırması açısından çok önemli bir fuar olacak. Fuarda özellikle üretici firmalara yer verdik. Samsun'da mobilya sektörü Türkiye'nin en eskilerinden. Samsun mobilyayla anılan bir şehir. El emeği, göz nuru, el yapımı mobilyaları var. Bu fuara yurt içi ve yurt dışından heyetler halinde toptan alım yapacak kişler gelecek. Bu alıcılar için de büyük bir fırsat olacaktır. Halkımız da bu fuarda özel fiyatlar, kampanyalarla her türlü mobilya dekorasyon ürününü alma fırsatı bulacaktır. Fuardan herkesin memnun olarak ayrılacağını düşünüyor ve herkesi bu fuara davet ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.