banner388

Samsun kaldırımları işgal altında

Samsunlular araçların kaldırımları işgal etmesi ve bundan dolayı sorunlar yaşadıklarını fakat çözüm olabilecek de kimseyi bulamadıklarından şikayet ediyor.

Samsun kaldırımları işgal altında

Samsunlular araçların kaldırımları işgal etmesi ve bundan dolayı sorunlar yaşadıklarını fakat çözüm olabilecek de kimseyi bulamadıklarından şikayet ediyor.

30 Mayıs 2017 Salı 09:39
Samsun kaldırımları işgal altında

Samsun Haber – Samsun'da vatandaşların en büyük şikayetlerinden biri de kaldırımı işgal eden araçlar. Vatandaşlar araç sahibi vatandaşların kaldırımları işgal ederek mahalleyi park yerine dönüştürmelerinden şikayet ediyor. Kaldırıma park eden araçlar nedeniyle kaldırımı kullanamayan vatndaş, sorunlarına kalıcı bir çözüm getirecek yetkili arıyor.

“Engelli Park Alanları İşgal ediliyor”

İlkadım İlçesinde esnaflık yapan Aziz Elikara, ilçede sorunlarının giderek çoğaldığının bilgisini vererek, “Mahalleli olarak o kadar çok derdimiz var ki hangisini söyleyelim. Her taraf araçla doldu. Araçların dolmasından ziyade, engelli vatandaşlara ayrılan park alanları diğer vatandaşlar işkal ediyor. Biraz insaflı olalım. Bu insanlar engelli. Biz onlara müsamaha göstermeliyiz. Aynı şekilde biz olsak nasıl olurdu sorusunu aklımıza getirelim ve biraz duyarlı olalım. Yetkililerde buna bir çara bulmalı” diye konuştu.

“Başka İnsanların Hakkı Gasp Ediliyor”

Araçların kaldırımları işgal etmesinden dert yanan ve otuz yıldır Derebahçe Mahallesi’nde yaşayan mahalleli Hasan Karataş, araçların akşam saatleri geldiğinde araçların kaldırımların her tarafını gasp ettiğini belirterek, “Araçları olan bu insanlar diğer insanların hakkını gasp ediyor. Araçlar kaldırımlara park ediliyor. Diğer insanlar nereden geçecek. Başka insanlar Bu mahalleden geçmeyecek mi? Bu haksızlık değil de nedir? Bu sorunlar ne zaman bitecek bilmiyorum. İnsanlar da duyarlı olmalı, yetkili makamlar da sorunlara çare getirmeli” ifadelerini kullandı.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 30.05.2017 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-05-30 13:22:36

Mantar, en güzel çözüm kaldırımları mantarlamak...