banner388

“Samsun idarecileri engelli maaşımı vermiyor”

9 sene önce iş kazasında kolunu kaybeden Ramazan Çelik, “Samsun ve Havza yönetimi engellilerin maaşına el koyuyor. Eşimle birlikte çok zor durumdayız” dedi.

“Samsun idarecileri engelli maaşımı vermiyor”

9 sene önce iş kazasında kolunu kaybeden Ramazan Çelik, “Samsun ve Havza yönetimi engellilerin maaşına el koyuyor. Eşimle birlikte çok zor durumdayız” dedi.

13 Temmuz 2018 Cuma 15:24
“Samsun idarecileri engelli maaşımı vermiyor”

Samsun haber – 9 sene önce iş kazasında kolunu kaybeden ve 2 ay önce Havza’ya yerleşen Ramazan Çelik, engelli maaşını alamadığını söyledi. Çelik, İstanbul’da hiçbir sıkıntı yaşamadan engelli maaşını aldığını ama Havza’da sıkıntı yaşadığını ifade etti.

“Havza Kaymakamlığı ve Samsun Valiliği beni dinlemedi”

İstanbul’da yaşadığı dönemde maaşını alabildiğini ama Havza’da sıkıntı yaşadığını ifade eden Çelik, “2 ay önce İstanbul’dan Havza’ya geldim.  Şuan Havza’da yaşıyorum. Eşimle birlikte çok zor durumdayız. 9 sene önce İstanbul’da elektrik direğinde çalışırken yandım ve kolumu kaybettim. Kolumu kaybettiğim gibi ayağım da yandı. Şuan kolumun teki yok ve çalışamıyorum. Devlet bana engelli maaşı veriyor ama Havza’ya taşınalı maaşımı alamıyorum. Havza Kaymakamlığına ve Samsun Valiliğine gidip derdimi anlattım. Ama beni dinlemediler. Samsun ve Havza idari yönetimi eşimin eski kocasından kalan 900 TL’den dolayı benim engelli maaşımı verdiklerini söylüyorlar. Ben İstanbul’da 9 sene boyunca hiç sıkıntı çekmeden maaşımı alıyordum” diye konuştu.

“Belgem olmasına rağmen bana maaşımı vermiyorlar”

Devletin engelli maaşı alabilir belgesi vermesine rağmen Havza’da geçersiz olarak gördüklerini söyleyen Çelik, “Benim üzerime bir mal varlığı yok ve maaşımı alamıyorum. Benim kolum yok ve ayağımda da sıkıntı var. Buna rağmen ben 2 aydır maaşımı alamıyorum. Devletten maaş almama ve engelimin olmasına dair belgem olmasına rağmen bana maaşımı vermiyorlar ve belgeme geçersiz diyorlar. Şuan mağdur oluyorum. Markete bile gidemiyorum. Samsun ve Havza yönetimi engellilerin maaşına el koyuyor” şeklinde ifade etti.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.