banner388

Samsun'da mahallelinin yol isyanı

Samsun'da göçük olan yoldan şikayetçi olan mahalle sakinleri yetkililere seslenerek mahallelerinde bulunan bozuk yolun yapılmasını istedi.

Samsun'da mahallelinin yol isyanı

Samsun'da göçük olan yoldan şikayetçi olan mahalle sakinleri yetkililere seslenerek mahallelerinde bulunan bozuk yolun yapılmasını istedi.

31 Ekim 2019 Perşembe 13:55
Samsun'da mahallelinin yol isyanı

Samsun'un İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi sakinleri isyan etti.

İkamet ettikleri evlerinin önünde bulunan yolun göçük olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililere durumu bildirdiklerini ifade etti.

Yetkililerden ise yeterli ödenek olmadığı cevabını aldıklarını iddia eden Cedit Mahallesi sakinleri, diğer sokak ve caddelerde gerçekleşen yol çalışmalarına dikkat çekerek aynı çalışmaları Başarabya Sokak yolu içinde beklediklerini kaydetti.

"DOĞALGAZ YOK"

Başarabya Yolu'nun yeniden düzenlenmesini isteyen Cedit Mahallesi sakinleri, aynı zamanda mahallelerinde doğalgaz sisteminin olmadığını belirtti.

Haber: Eda Koç


 

Son Güncelleme: 31.10.2019 14:01
Anahtar Kelimeler:
SamsunCeditBaşarabya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-10-31 15:17:15

Ne haliniz cars görun oy verirkeb akliniz nerdeydi. Senede bir defa et yemeyen insanlar gemileri uçakkari olan insanlara taparcasina desdek olup ağliyorlar bide. Hade ordan yol be lazim size

Avatar
Burak 2019-11-01 08:44:29

Abicim bu haberin yapilmasini isteyen kisi benim ben yolladim Hak yiyen insanlara asla bir oy verilme soz konusu deil necaaatin demirtas belediye baskani gorulmedigi icin yapmiyorlar ve ayrica sit alani diyorlar ama evimin 300 metre ilerisine istinat duvari yaptilar biz ne yapabiliriz

Avatar
Yılmaz 2019-11-01 11:07:39

Samsun'da bir tane düzgün yol yok, her yer çukur ve yama, arabada alt takım kalmadı..

Avatar
usta 2019-11-02 03:33:33

millet bilgisiz ve avanak olunca belediye alir alir yer icer kendilerine dinlenme tesisleri golf sahalari yaparlar,,,, ödemeyin vergi arkadas,, davaci olun cukurlardan göcüklerden düzensiz yapilan islerden