banner388

Samsun'da ilkokulda tuvalet rezaleti

Samsun'un Ladik ilçesinde bulunan bir ilkokulda veliler yetkililerden yardım istedi.

Samsun'da ilkokulda tuvalet rezaleti

Samsun'un Ladik ilçesinde bulunan bir ilkokulda veliler yetkililerden yardım istedi.

22 Eylül 2017 Cuma 09:26
Samsun'da ilkokulda tuvalet rezaleti

Samsunhaber - Samsun'un Ladik ilçesi Şehreküstü Mahallesi Gaziler Caddesi'nde bulunan Atatürk İlkokulu'nun tuvaletlerinde okulların açılmasına rağmen tadilat devam ediyor.

Okuldaki tuvaletlerin tadilata alınması nedeniyle 6 ile 10 yaş arası öğrencilerin bulunduğu binada ders saatleri içerisinde çalışmalar yapılıyor. Öğrenciler ders yapmak için yan taraflarında bulunan anaokulu binasına giderken veliler yetkililerden yardım istedi. Bu durumun küçük çocuklarının okula adaptasyon sürecini uzattığı nedeniyle çocuklarının odaklanamadığını belirttiler. Öte yandan çalışmaların saatlerinde de devam ettiği iddia edildi.

Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre ise Ladik Atatürk İlkokulunda 7 lavabonun bulunduğu, 7 lavabonun sadece 2 tanesinde tadilata alındığı, 5 lavabonun öğrenciler tarafindan kullanılmasında problem bulunmadığı, tadilatı yapılan 2 lavabonun ise ders saatleri dışında tadilâtlarına devam edildigi öğrenildi.


 

Son Güncelleme: 22.09.2017 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ladikli ahmet 2017-09-22 10:09:57

Koskoca yaz tatili çuvala girdi de okul açılmış tadilat mi olur.hadi tadilat devam ediyor da ders saatinde tadilat mi olur. Müdür bey ustalara söyle bir zahmet öğrenciler dağıldıktan sonra gece sabaha kadar çalışsınlar.

Avatar
Ladikli fatih 2017-09-23 00:35:55

Üç ay tatil vardı .....

Avatar
kuntaport 2017-09-23 10:03:05

Aynen yazın yapmazlar okulların açılmasını beklerler ama ama müdür ne yapsın asıl olan meb bakanlığında suç ödenek göndermez gönderse bile yıllık 5 10 bin lira gönderir bununlada ne yapacaksan yap bütçede en fazla para alan bakanlık ama hiç paraları yokmuş gibi davranırlar işin başına bilmeyeni bakan yapılırsa olacağı bunlar eziyeti çocuklarımız çekiyor

Avatar
isimsiz 2021-02-05 22:34:57

arkadaslar ben islkokulu bu okulda yasadım ve bu resmen yalan haber tuvaletlerde bi sıkıntı yoktu...