banner388

O yeteneği Konyaspor kaptı

Samsun Kadıköy Spor Kulübün de top oynayan 14 yaşındaki süper yetenek Yusuf Güncan’ı Konyaspor transfer etti.

O yeteneği Konyaspor kaptı

Samsun Kadıköy Spor Kulübün de top oynayan 14 yaşındaki süper yetenek Yusuf Güncan’ı Konyaspor transfer etti.

10 Ağustos 2017 Perşembe 14:27
O yeteneği Konyaspor kaptı

Sağ ve sol kanadın her iki yanında da harika işler çıkartan Yusuf’un Kadıköy Spor Kulübünün U 14 yaş kategorisin de elde ettiği Türkiye şampiyonluğunda büyük katkı sağlayıp futbol otoritelerinin beğenisini üzerine çekmişti.

Samsun Haber – Geçtiğimiz sezon, Samsun Kadıköy Spor Kulübünde top oynayan 14 yaşındaki geleceğin yıldız futbolcu adaylarından 14 yaşında ki Yusuf Güncan, hayallerine bir adım daha yaklaştı. Küçük fırtınayı Konyaspor transfer ederek hem kulübün hem de Yusuf’un geleceğinde bir yön vermiş oldu.

“Türk Futbolu Hep Ondan Bahsedecek”

Transferden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yusuf’un babası Veysel Güncan, “Biz oğlumuza her zaman güveniyoruz ve her zaman arkasındayız. Yıllar sonra Yusuf’un çok iyi yerlerde olacağına da sonuna kadar inanıyoruz. Bu gün bu Konya olur yarın neresi olur bilemeyiz. Ancak şuna sonuna kadar inanıyoruz, Yusuf kendisini küçük yaşına rağmen kanıtladı ileriki yıllarda da kendini daha iyi kanıtlayacak. Dileğimiz, onun Türk futboluna onu her zaman katkı sağlaması” diye konuştu.

Haber. Ekrem BİRCAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İshak 2017-08-10 21:00:14

Konya spora ve yusufgüncana hayırlıolsun .