banner388

MHP Samsun İl Başkanından Erken Seçim Açıklaması

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Erken Seçim tarihinin açıklamasının ardından flaş bir açıklama yaptı.

MHP Samsun İl Başkanından Erken Seçim Açıklaması

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Erken Seçim tarihinin açıklamasının ardından flaş bir açıklama yaptı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 16:27
MHP Samsun İl Başkanından Erken Seçim Açıklaması

Samsun haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erken Seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsunhaber.COM'a son dakika bir açıklama yaptı.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin açıklamasında şunları söyledi;


“Dün sayın Genel Başkanımızın Grup Meclis Toplantısında yapmış olduğu erken seçim daveti bugün Cumhurbaşkanımız tarafından olumlu karşılanmış erken seçim kararı alınmıştır. Ülkemize, vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Dün Genel Başkanımız 3 Kasım'da yapılacak olan seçimlerin erken tarihe alınmasını gerekliliğiyle birlikte anlattı. Bu nedenlerin başında dünyada, bölgemizde ve coğrafyamızda çok önemli gelişmeler olduğu aşikar. Ülke dışında ve ülke içinde yaşadığımız çok ciddi problemlerle daha sağlıklı mücadele edilebilmesi için Cumhur İttifakının provokasyonlardan zarar görmemesi için erken seçim gerekliydi. Samsun teşkilatı olarakta bizler her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı bugüne kadar yürüttük. Bundan sonrada kaldığımız yerden daha da hız vererek devam edeceğiz. Teşkilatlarımızla seçime hazırız, Samsun'da cumhur ittifakının çok büyük bir oy alacağına inanıyoruz.”

Son Güncelleme: 18.04.2018 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2018-04-19 02:56:11

Bilal adlı yorumcu, sen neyin kafasını yaşıyorsun Hangi ülkedensin iç ve dış mihrakların oyunu olan bu günlerde sımsıkı sarılalım derken Bahçeli denilen zat diye Terbiyesizlik yapma sen ne milliyetçi ne de MHP'li olabilirsin. Feto ağzıyla konuşma.

Misafir Avatar
Bilal 2018-04-19 22:44:14 @Kenan

Fetöcü ben değil onun için gözyaşı dökenler, dön diye ağlayanlar, ne istediler de vermedik diyenler ve bu kepazelikleri göre göre, bile bile onlara rey verenlerdir. Asıl hal böyleyken siz hangi kafada yaşıyorsunuz? Memleket batıyor siz hayal aleminde yaşıyorsunuz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bilal 2018-04-18 20:39:02

Sayın başkan sen beni tanımazsın ben 30 yaşındayım 12 senedir MHP ye oy verdim. Bahçeli denen zat, bize her türlü hakareti edenlerin yanında nasıl oluyor? Bu ülkeyi yabancılara satıp Türklüğü ayaklar altına alanlarla, Türk kelimesinden bile nefret edenlerle, açılım saçılımcılarla nasıl bir arada oluyor bana bi izah et bakalım. Yoksa ben sandıkta izah edicem and olsun.

Avatar
Ormancı 2018-04-18 22:57:17

Ben 20 yıldr Bahçeliye oy verdim ,bu elimi şeyapayım.Bon boş adammış yazıklar olsun.

Avatar
misafir 2018-04-19 15:28:40

arkadaşlar yorumlarınıza hayran kaldım ya adamlar reislerini çok mu eleştiriyorlar görmüyor musunuz