banner388

Mezarlık filmi oyuncularından özel açıklamalar

Mezarlık filmi çekimleri için yaklaşık bir haftadır Samsun’da bulunan oyuncular Seyithan Özdemir, Nihal Candan ve Murat Seviş Samsunhaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Mezarlık filmi oyuncularından özel açıklamalar

Mezarlık filmi çekimleri için yaklaşık bir haftadır Samsun’da bulunan oyuncular Seyithan Özdemir, Nihal Candan ve Murat Seviş Samsunhaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 14:12

Samsun HaberSamsunlu yönetmen Fuat Yılmaz’ın üçüncü uzun metrajlı filmi olan Mezarlık filminde rol alan Sarmaşık filminde ‘Kürt’ karakteri ve İçerde dizisinde ‘Minik’ karakterini canlandıran oyuncu Seyithan Özdemir, İşte Benim Stilim ve Survivor programlarındaki performanslarıyla ve kendine has tarzı ile sosyal medya ile televizyon dünyasında popüler olan Nihal Candan ve Dabbe Film serisinde oynadığı rolle dikkat çeken Murat Seviş Samsunhaber.com’a çekmekte oldukları Mezarlık filmi ve kariyerleri hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Seyithan Özdemir Kimdir?

Oyunculuk hayatından önce koruma olarak çalışan Seyithan Özdemir, yönetmen Tolga Karaçelik’l tanıştıktan sonra 2015 yılında Sarmaşık filminde rol olarak sanat dünyasına giriş yaptı. Daha sonra Baskın: Karabasan ve Hannas: Karanlıkta Saklanan isimli korku filmlerinde oynadı. 2016 yılında İçerde dizisi kadrosunda yer alan Özdemir, bu dizide oynadığı ‘Minik’ karakteri ile popüleritesini arttırdı. Özdemir ayrıca, Müfit Can Saçıntı’nın yönettiği Yaşamak Güzel Şey isimli dramatik komedi türündeki filmde ve Kamil Burak’ın yönettiği Geri Döndü isimli gerilim korku türündeki sinema filminde rol aldı.

Murat Seviş Kimdir?

İzmir Belediye Konservatuarından tiyatro eğitimi alan Murat Seviş, vizyona girdiği 2005 yılında oldukça ses getiren ve yönetmenliğini Hasan Karacadağ’ın yaptığı Dabbe isimli korku gerilim türündeki filmde ‘Ziya’ karakterini canlandırdı. Daha sonra Dabbe’nin devam filmleri olarak 2014 yılında çekilen Dabbe 5: Zehr-i Cin filminde ‘Zincirli Deli Yasin’ karakterini; 2015 yılında çekilen Dabbe 6 filminde ‘Cafer’ karakterini canlandırdı.

Nihal Candan Kimdir?

Beykent Üniversitesinde Hukuk eğitimi alan Nihal Candan, 19 yaşındayken katıldığı İşte Benim Stilim isimli yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı. İşte Benim Stilim’de tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Candan, 2016 yılında Survivor adlı yarışma programında yer aldı. Kendine has davranışlarıyla televizyon dünyasının aranan yüzlerinden biri olmayı başaran Candan, sosyal medya paylaşımları ile zaman içinde fenomen oldu. 1,5 yıl oyunculuk eğitimi alan Candan, Mezarlık filmi ile oyunculuk kariyerine başlamış olacak.

 Haber: Yasir BABA – Sefa ÖKSÜZ

Kamera: Kamil Çağatay BALCI

Son Güncelleme: 10.07.2017 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.