banner388

Kafile sorumlusu o anları anlattı

Giresun’dan İstanbul’da düzenlen CHP mitinginde giderken Samsun’un Çakallı mevkiinde bulunan bir menemencide kendilerine hizmet verilmediğini söyleyen CHP’li kafilenin sorumlusu Kadem Özbay, Samsunhaber.com’a olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kafile sorumlusu o anları anlattı

Giresun’dan İstanbul’da düzenlen CHP mitinginde giderken Samsun’un Çakallı mevkiinde bulunan bir menemencide kendilerine hizmet verilmediğini söyleyen CHP’li kafilenin sorumlusu Kadem Özbay, Samsunhaber.com’a olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

13 Temmuz 2017 Perşembe 18:06
Kafile sorumlusu o anları anlattı

Samsun Haber - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği ‘Adalet’ yürüyüşünün ardından 9 Temmuz Pazar günü İstanbul Maltepe sahilinde gerçekleştirdiği mitinge katılmak için Giresun’dan yola çıkan yaklaşık 80 kişilik kafile Samsun’un Kavak ilçesi Çakallı mevkiinde bir menemencide mola vermek istedi. İddiaya göre Menemenci de grubun işletmelerinde mola vermesine izin vermemişti. Olay, sosyal medyada yayıldıktan sonra bir anda gündem oldu.

O kafilenin sorumlu Kadem Özbay, yaşadıkları olay hakkında Samsunhaber.com’a açıklama yaptı. Özbay olayla ilgili çeşitli iddialarda bulunurken yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Biz buradan (Giresun’dan) 2 otobüsle yola çıktık. Bir kısmımız Terme’de mola vererek yemek yedi. Yemek yemeyenler ise Çakallı’da menemen yemek istediklerini söyledi. Muhtarın Yeri isimli menemenciye uğradık. Burası benim bir akrabamdan dolayı İstanbul’a giderken her zaman uğradığım yerdi” dedi.

Özbay: “Bize ‘Pılınızı Pırtınızı Alın, Gidin’ Dediler”

Özbay daha sonra “Kafilenin sorumluluğu bana verildiği için iner inmez resepsiyona gittim. Orada şişmanca siyah tişörtlü bir arkadaş vardı. Selamlaştıktan sonra ‘Adalet’ mitingine gittiğimizi 2 otobüs olduğumuzu 1 otobüsün geldiğini diğer otobüsünde birazdan geleceğini söyledim. Daha sonra biz önden 5 kişi menemen yiyeceğimiz söyledik. Bize ‘tamam’ dendi. Hemen masamız hazırlandı. Bu arada diğer otobüs geldi. Ben de gelen arkadaşlarımıza burada 2-3 saat durabileceğimizi söyledim. 35 kişinin çalıştığı bir işletme 80 kişilik bir kafileye hizmet edebilirdi. Daha sonra oradan şişmanca kısa boylu bir adam gelerek ‘Kim bu otobüslerin şoförü?’ dedi ve şoförler gelince ‘Pılınızı pırtınızı alın, gidin buradan. Burada size servis yok’ dedi. Adam o ara sandalyeye vurunca kafilede bulunan Asuman Kızıltaş isimli arkadaşımız ‘Bize bu şekilde davranamazsın, bizi kovamazsın’ şeklinde cevap verdi. Ardından Nurcan Çavuşoğlu isimli arkadaşımız ‘Sen kiminle konuştuğunu bilmiyorsun’ deyince adam da tekrar ‘Size hizmet vermiyorum’ dedi. Ardından olay büyümeden araya girdik. Adamlar bize ‘adalet mitingi’ne gidiyoruz diye menemen yedirmedi. Eğer biz mitinge değildi de; herhangi bir turistik geziye gitseydik o menemeni yerdik. Bunları size yalansız anlattım” diye konuştu.

Özbay, Samsun Milletvekilinin Dayısı Olduğunu İddia Etti

Muhtarın Yeri isimli işletmede mola verdikleri ilk 15 dakika hiçbir sorun olmadığını 15 dakika sonra ise adını bilmediğini adamın kendilerini kovduğunu anlatan Özbay, “Daha sonra araştırmalarıma göre bizi oradan kovan adam Samsun milletvekili Hasan Basri Kurt’un dayısıymış” şeklinde konuştu.

Yasir BABA – Sinem DENİZ

Son Güncelleme: 18.07.2017 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-07-14 02:50:21

yürüdünüzde başınız göğe mi erdi, feto pkk yürüyün diyor yürüyorsunuz, malum baykala kaset komplosunu kuran feto kılıçdaroğlunu başkana eden feto, kılıçdaroğlunun yardımcılarında bylock çıktı, chp nin haklı bi tarafı yokki, darbe gecesi kaçan kılıçdaroğlu değilmiydi, valla o melemenciye helal olsun bundan sonra orda yiyeceğim melemeni, paramız vatanseverlere gitsin.

Avatar
gezeks 2017-07-14 09:03:16

bunlar rezilliklerini niye ikide bir gündeme getiriyorlar anlamış değilim. kovulmuşsunuz işte daha neyi uzatıyorsunuz. önemli olan başkanınız yürüdü ülkeye adalet geldi ?!?

Avatar
Kemal'ce 2017-07-14 11:49:17

CHP nin müdürüne söyleyin ÇAKALLI'ya kadar yürüsün. Belki sesiniz daha iyi duyulur.

Avatar
Cihan Cihangir 2017-07-14 13:13:53

Adam sizi kovmuş keyif adamın neden bukadar dert oldu size zamanında salonlardan kovduğunuz gençler için neden yürümediniz helal olsun o esnaf kardeşimize

Avatar
mustafa 2017-07-20 12:56:03

parti sevdasından gururunu onuru kaybeden insanlar çoğaldı.