banner388

İshak Taşçı, Samsunhaber.com’un sorularını yanıtladı

Samsunhaber.com’un konuğu olan Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı, katıldığı programda çeşitli eleştirilere cevap verirken önemli açıklamalarda bulundu.

İshak Taşçı, Samsunhaber.com’un sorularını yanıtladı

Samsunhaber.com’un konuğu olan Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı, katıldığı programda çeşitli eleştirilere cevap verirken önemli açıklamalarda bulundu.

08 Kasım 2017 Çarşamba 13:47

Samsun Haber Samsunhaber.com’u ziyaret eden Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı, konuk olduğu programda Haber Müdürümüz Nevin Aydoğan’ın sorularını yanıtladı.

3,5 yıllık başkanlık dönemi boyunca hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi veren Taşçı, gelecek projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

Başkan Taşçı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde yapımında son aşamaya gelen ve dönem dönem tartışma konusu olan Seyir Terası projesi hakkındaki eleştirilere cevap verdi. Taşçı, Seyir Terası projesinin tamamlanmasının uzun sürmesinin nedenini açıkladı. Başkan Taşçı aynı zamanda Seyir Terası projesinin maliyeti hakkındaki soruları da yanıtladı.

Taşçı, programda Atakumlu vatandaşlar tarafından yapımı merakla beklenen devlet hastanesi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Başkan Taşçı, Atatürk Bulvarı üzerinde Türkiş Kavşağı mevkiinde yapım çalışmasına başlanan Alışveriş Merkezi’nin bölge trafiğini olumsuz yönde etkileyeceği yönündeki eleştirilere de cevap verdi.

Haber: Nevin AYDOĞAN – Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 09.11.2017 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
melis 2017-11-08 15:43:01

hoş,güzel ama sahilin hali ne olucak yetmiyormuş gibi her yerde beton yapıldı birde betonu önüne kayalar koyuluyor... eee deniz nerde?ne plaj kaldı ne deniz...yazık bu güzelim sahile git gittikçe daha da çirkin bir hal aldı

Avatar
kılıç 2017-11-08 19:52:57

Seyir Terasına Çok ihtiyacımız Var.Atakumda,Zira balkonumuzda kaç yıl oldu otu
rup seyir yapamadık.İşyerlerinin gürültüsünden.Bahçelerimiz caddeler işyerlerinin
oldu.2011 yılı yargı kararımız olmasına rağmen.Bakın sahile işyerlerinin üzerleri ya
satılık yada kiralık bomboş.