banner388

"İlkadım’ı geri alacağız"

İlkadım Belediyesinde işten çıkarılan 600 işçiden biri olan MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, 2019 yılındaki seçimlerinde İlkadım Belediyesini bir daha kaybetmemek üzere geri alacaklarını söyledi.

"İlkadım’ı geri alacağız"

İlkadım Belediyesinde işten çıkarılan 600 işçiden biri olan MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, 2019 yılındaki seçimlerinde İlkadım Belediyesini bir daha kaybetmemek üzere geri alacaklarını söyledi.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 11:25
"İlkadım’ı geri alacağız"

Samsun Haber 2014 yılındaki yerel seçimlerin ardından İlkadım Belediyesinde işten çıkartılan 600 çalışandan biri olan İkram Erdemir, 8 Nisan 2017 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İlkadım ilçesinde gerçekleştirdiği kongre ile MHP İlkadım ilçe başkanlığına seçildi. Erdemir, İlkadım Belediyesinde işten çıkarılma süreci hakkında ve MHP’nin 2019 yılındaki seçimler ile ilgili hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“Gerekçesiz İşten Çıkarıldık”

İlkadım Belediyesinde önce Halk Oyunları ekiplerine eğitmenlik daha sonra da Unkapanı Kültür Merkezinde büro personelliği gibi çeşitli görevlerde bulunduğunu belirten Başkan Erdemir, “İşten çıkarılma gerekçesi olarak herhangi bir şey söylemediler. Çok garip bir işten çıkarma yöntemi uyguladılar. İnsanlara mesaj atarak işten çıkardılar. Bana mesaj da gelmedi. Ben resmi olarak işten çıkarıldıktan sonra 7-8 gün daha işe gittim. Daha sonra bize tebliğ adı altında SGK’ya verilen iş akdinin feshedilmesiyle alakalı belgeyi görevimize son verildiğine dair bildirim olarak verdiler. O bildirim kağıdını bize tebliğ kağıdı olarak verdiler. Muhatap alınma gereği veya hukuki olarak yerine getirilmesi gereken sorumluluklar falan yapılmadı. Normalde işten çıkarılmadan 15 gün öncesinden bize bildirilmesi gerekiyordu. Böyle bir işlem yapılmadı. İnsanlara bir mesaj atarak işten çıkartıldılar” dedi.

İlkadım Belediyesinde işten çıkarıldıktan sonra çalışmak için Gaziantep’e gittiğini ifade eden Erdemir, “Bir yıldan fazla bir süre Gaziantep’te çalıştım. 2016’nın Şubat ayında tekrar Samsun’a döndüm. O tarihten beri buradayım. O süreç içerisinde MHP İl başkanlığında özel kalem görevini yürüttüm. Devlet beyin ve il başkanımızın takdiriyle geçen Mart ayı içerisinde de İlkadım ilçe başkanlığına atamamız yapıldı. 8 Nisan tarihinde kongremizi yaptık. Kongremizden de alnımızın akıyla çıktık” diye konuştu.

“İlkadım’ı 2019 yılında geri alacağız”

MHP’nin 2019 yılında yapılacak olan seçimleri için hedeflerini açıklayan Erdemir, “Öncelikle şunu söyleyeyim; bizim adaylık gibi bir düşüncemiz yok. MHP’nin net belediye başkan adayı şudur diye net bir isim de yok. Bunu bize süreç gösterecek. Tabi ki 2019 seçimleri için hem yerel de hem genel de hazırlıklarımız var. Zaten kongrenin ertesi günü kafamızdaki plana ve stratejiye göre çalışmalarımızı başlattık. Allah nasip ederse de İlkadım’ı 2019 yılında geri alacağız. Hedefimiz ve inancımız bu yönde. Buna tüm arkadaşlarımız da inanıyor. Çevremizdeki insanlar da inanıyor. Vatandaş da inanıyor. O günleri Allah nasip eder de yaşar ve görürsek MHP İlkadım Belediyesini geri aldığını hepimiz göreceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Erdemir konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bunun için bizim üzerimize düşen görevler var. Teşkilatımıza düşen görevler var. Hazırlıklarımıza başladık. Belirli bir programımız var. Ne zaman hangi adımı atmamız gerekiyorsa zamanı gelince atacağız. 61 mahallenin 61’inde nasip olursa var olacağız. İlkadım Belediyesini bir daha kaybetmemek üzere geri alacağız.  2014 yılındaki seçimlerinde İlkadım Belediyesini kaybettiğimize göre demek ki bazı noktalarda eksikliklerimiz vardı. Bu eksiklikleri de tespit edeceğiz. 3 bin civarı bir oyla kaybedildi İlkadım Belediyesi. Bu şu demektir biz AK Parti’den bin 500 civarı bir oyu geri aldığımız takdir de seçimi kazanmış oluyoruz. Eksikliklerimize bakarak ders çıkaracağız ve o eksikliği kapatmak lazım. Bizim şu anki çalışmalarımız o yönde. Kapatacağımıza olan inancımız da tam”

Haber: Yasir BABA – Mert Volkan GÜN

Son Güncelleme: 02.05.2017 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.