banner388

Haydi çocuklar! Samsun sizinle şahlansın

U14 yaş kategorisinde 1200 takımın katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu U14 şampiyonasına katılan Samsun Kadıköy Spor Kulübü, şampiyonada son dörde kalarak bir ilke imza atarak finallere gitme hakkı kazandı.

Haydi çocuklar! Samsun sizinle şahlansın

U14 yaş kategorisinde 1200 takımın katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu U14 şampiyonasına katılan Samsun Kadıköy Spor Kulübü, şampiyonada son dörde kalarak bir ilke imza atarak finallere gitme hakkı kazandı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 12:49

Samsun Haber – Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) düzenlemiş olduğu U14 yaş kategorisinde Türkiye’nin her ilinden 1200 takımın katıldığı şampiyonada Samsun Kadıköy Spor Kulübü büyük başarı gösterdi.

Samsun Sizinle Gurur Duyuyor

Kulüp, şampiyonada son dört takım arasına girerek kendi rekorlarını hem tazeledi hem de U14 yaş kategorisinde sağladıkları ilk başarı oldu. Kulübün kısıtlı imkanlarıyla son dörde kalan gönüllerin şampiyonu çocuklar şimdi ise finallerde boy göstererek hem şampiyon olarak dönmenin, hem de Samsun’u şaha kaldırmanın hesaplarını yapıyorlar.

Türker: “Samsun’a Kupayı Getireceğiz”

Daha önce şampiyonalara katılıp birincilik gururunu yaşadıklarını belirten büyük başarının mimarı Kadıköy Spor Kulübü Teknik sorumlusu ve U14 takımının antrenörü Akın Türker, “Çok güçlü rakipler arasından kendi azim ve gayretimizle son dörde kaldık. Tek hedefimiz finallere gidip kupayı Samsun’a getirmek. Oyuncularımız hem yetenekli hem karakterli. Biz zaten önce bunu çocuklarımıza aşılıyoruz. Bizden çok daha iyi takımlar vardı. Biz çok çalıştık gayret gösterdik ve buralara geldik. Samsun futbolu, Türk futbolu olarak da çok değerli oyuncularımız aralarından yetişiyor. Biz şuanda bile birinciyiz. 1200 takımdan son dörde kaldık. Bu bile başarıdır adımıza. İstanbul kulüpleriyle baş eder hale gelmişiz. Bunu göstermek de büyük başarıdır” diye konuştu.

O Çocuğun Futbolu Sizi Büyüleyecek

Kadıköyspor’un 1200 takımın içinden sıyrılarak son dörde kalmasında büyük başarılar göstererek kendini Türk futboluna kanıtlama başarısını gösteren C. Ronaldo hayranı, takımın 11 numaralı ismi Yusuf Güncan, “Takımımı ve hocalarımı tebrik ediyorum. Kupayı kaldırıp Samsun’a getireceğimize de inanıyorum. Büyük kulüplerde oynamanın hayalini tabiki ben de kuruyorum. Önce çok iyi hazırlanıp ve çok iyi yetişip büyük takımlara gitmek istiyorum. Başarı sadece benim değil. Biz bir takımız. Bu başarıyı hep birlikte yakaladık. Yakaladığımız başarıyı daha ileriye taşıyacağız. Arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum” diyerek iyi futbolunun yanına centilmen kimliğini de ekledi.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 31.05.2017 12:53
Anahtar Kelimeler:
SamsunKadıköySamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.