banner388

Gazi caddesi esnafı isyanda

Gazi Caddesi esnafı, cadde üzerinde yaşanan park yeri sıkıntısından dert yandı. Esnaf, Samsunlu yöneticilerden kalıcı bir çözüm istedi.

Gazi caddesi esnafı isyanda

Gazi Caddesi esnafı, cadde üzerinde yaşanan park yeri sıkıntısından dert yandı. Esnaf, Samsunlu yöneticilerden kalıcı bir çözüm istedi.

27 Temmuz 2017 Perşembe 10:26

Samsun Haber Samsunhaber.com ekibi olarak İlkadım ilçesinde bulunan Gazi Caddesinde esnaflık yapan vatandaşlarımıza mikrofonumuzu uzattık.

Gazi Caddesi esnafı, cadde üzerinde yaşanan park sorununda şikayetçi oldu. Cadde esnafı, cadde üzerinde yeterli park alanı olmamasının işlerini olumsuz etkilediğini söyleyerek Samsunlu yöneticilerin park sorununa kalıcı bir çözüm bulmasını istedi. Bunun yanı sıra Gazi caddesi esnafı, caddenin ışıklandırılmasında yenileme yapılmasını talep etti.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 27.07.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İzzet Esin 2017-07-28 13:24:47

Hele bir de subaşı'ndan saathaneye doğru gidin.O küçücük kaldırımlar üzerine dükkan sahiplerinin çıkardıkları satılık malları yüzünden insanlatın nasıl otomobilllerle birlikte yürümeye çalıştıklarını,büyükcami kavşağında hesapsız park yüzünden her an kaxa riski altında olduklarını zabıtaların gölge yerlerde istirahata çekildiklerini,araç trafiğine kapalı yollarda motosikletlilerin fütursuzca yol aldıklarını kimsenin ilgilenmediğini bir kez yerinde görün ondan sonra karar verin diğer yerlere.

Avatar
dogdu 2017-07-27 13:08:28

gazi caddesine arabalar park etmiş atakum sahil boyu caddeye bina bahçelerine işyerleri masalar atmış insanlar park etmiş çoğunun elinde kadehler müzik gırla sahipsiz atakumu kimse görmüyo evlde hapis kaldık heryer kapalı