banner388

Erken Seçim Tarihine CHP’den İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 24 Haziran olarak belirlemesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz konu ile ilgili açıklama yaptı.

Erken Seçim Tarihine CHP’den İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 24 Haziran olarak belirlemesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz konu ile ilgili açıklama yaptı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 16:36
Erken Seçim Tarihine CHP’den İlk Yorum

Samsun haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 24 Haziran olarak belirlemesinin ardından Samsun Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tufan Akçagöz konu ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

“2 ay gibi bir süre var”

Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçime hazır olduklarını söyleyen Başkan Akçagöz, “Erken seçim tarihi 24 Haziran olarak açıklandı. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanı 24 Haziran gibi bir tarih belirledi. Demek ki önceden üzerinde çalışılmış bir tarih. Şimdi önümüzde 2 ay gibi bir süre var. Cumhuriyet Halk partisi örgütleri olarak biz seçime hazırız”

“Bekleyecek cesaretleri yok”

Ağustos’u bekleyecek cesaretlerinin olmadığını söyleyen Akçagöz, “Ekonominin kötü gidişatından, ülkenin daha kötü noktalara gelmesinden bu tablonun da onların aleyhine gitmesinden o kadar çok korkuyorlar ki hemen bir an önce seçim yapalım kaygısı içerisindeler. Ama başaramayacaklar. Meydanlar gerçekten bizim. Kendileri erken olmasını istediler demek ki işlerine gelecek bir durum var. Ne olursa olsun milletimiz bütün bu olanları görüyor. Bizim açımızdan tarihin çok kısa ya da uzun olmasının bir anlamı yok. Biz hazırız ve bekliyoruz. Demek ki kötü bir sinyal aldılar. Ağustos’a kadar dahi bekleyecek cesaretleri yok” şeklinde konuştu.

“Teslim etmeyecek güç iktidara gelmiş olur”

Seçim sonrası AK Parti yerine Cumhuriyet Halk Partisinin geleceğini söyleyen Akçagöz, “Bir an önce bunu yapalım ve bitirelim derdinler. AKP hükümeti elinde Türkiye’yi daha kötü zamanlar bekliyor. Milletin bunu görmesini engellemeye çalışıyorlar. Hemen bir baskın seçimle bunu aşmaya çalışacaklardır. Sayın Cumhurbaşkanı 2019’un Kasım ayından önce bir erken seçim olmaz diyordu. Şimdi ne oldu da değişti. Erken seçim sonrasında bir değişim olur. AKP hükümeti yerine Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye’yi tek adam rejimine teslim etmeyecek güç iktidara gelmiş olur” diye konuştu.

Haber: Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 19.04.2018 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-04-18 22:09:58

Hadi ordan sizin akıl hocalarınız dış mihraplar, gerçek sosyal demokratlar size gösterecek 24 Haziran’da anyayı , Konya’yı..,