banner388

Erhan Usta Meydan Okudu

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, son günlerde peş peşe meydana gelen hain terör saldırıları ve bu saldırılar sonucu artan şehit sayılarına isyan etti! Erhan Usta, terör örgütlerine meydan okuyarak,''Sizin bildiğiniz vatan dağda başlayıp, çöplükte biter, bizim bildiğimiz vatan ise, yürekte başlayıp, şehadetle biter''diye konuştu.

Erhan Usta Meydan Okudu

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, son günlerde peş peşe meydana gelen hain terör saldırıları ve bu saldırılar sonucu artan şehit sayılarına isyan etti! Erhan Usta, terör örgütlerine meydan okuyarak,''Sizin bildiğiniz vatan dağda başlayıp, çöplükte biter, bizim bildiğimiz vatan ise, yürekte başlayıp, şehadetle biter''diye konuştu.

28 Eylül 2016 Çarşamba 12:38
Erhan Usta Meydan Okudu

Samsunhaber.com'a konuşan Usta, Bölge İstihbarat ve Özel Haber şefimiz Emir Dursun Akar'a yaptığı açıklamada,''“ Bu iki alçak terör örgütü FETÖ ve PKK Türkiye’nin bir numaralı sorunudur. Ve bu iki terör örgütünü maşa gibi kullanan ve bu iki örgütün mensubu alçaklar ülkemizin yıkımını projelendirmektedir. Bin yıldır üzerine bastığımız, kanımızla suladığımız aziz vatanımız tarih boyunca pek çok ihanet gördü. Halen de görüyor” dedi.

PKK KİRALIK BİR CİNAYET ÖRGÜTÜDÜR

Son günlerde gelen şehit haberlerine isyan edip, artık yeter! diye tepkisini dile getiren Erhan Usta, “Türk milleti peş peşe gelen acı ve kara haberlerle sarsılmaktadır. Süreç ihanetiyle derlenip toparlanan, silahlanıp militan takviyesi yapan şer odaklarının kiralık cinayet örgütü PKK, tam bir ölüm ve şiddet makinesine dönüşmüştür. Artık sözün bittiği, her türlü mazeretin tükendiği noktaya, kayıplar eşliğinde gelinmiştir. Terör Türkiye’yi acımasızca vurmakta, Türk milletine ağır bir fatura çıkarmaktadır. Mardin, Derik, Şırnak ve Diyarbakır derken,11 vatan evladı şehit oldu. Şehitlerimiz devlet ve millet bekası uğruna kara toprağın bağrına girdi. Milletimizi kedere ve hüzne boğan bu menfur terör eylemlerinden dolayı öfkemiz sınırsız, üzüntümüz tarifsizdir. Akan kan hepimizindir, acı ve hüzün hepimizin ocağındadır. Ancak savaş şartlarında görülebilecek bu kayıpların sorumluları bir yanda iktidar, diğer yanda ise, PKK terör örgütü olduğu kuşkuya yer bırakmayacak derecede ortadadır” şeklinde konuştu.

ARTIK SABIR TAŞI ÇATLAMIŞTIR!

Milletvekili Usta, artık kimsenin dayanacak gücünün kalmadığını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; ''Devlet ve hükümet sorumluluğu taşıyanların artık tehlikenin tüm yönlerini görmesi ve bu badireden milli şuur ve yürekle çıkılacağını bilmesi gerekmektedir.Bu vatanı hiçbir güç ve hiç bir kimsenin bölemeyeceğini,hiç bir gücün birlik, bütünlük ve kardeşlik gücünün önüne geçemeyeceğini bu ülke, genciyle, yaşlısıyla demokrasi meydanlarında tek yürek olarak göstermiştir.Terörün ulaştığı boyutu herkes görmeli, cüret ve küstahlığını herkes ittifakla kabullenmelidir. İhanetin gözü kararmış ve azgınlaşmıştır. Terörizm şiddet ve dehşet yüzünü her gün göstermekte, Türkiye çok cepheden saldırı altında tutulmaktadır. Artık sabır taşı çatlamıştır!''

ALÇAKLARIN VATANI DAĞDA BAŞLAR, ÇÖPLÜKTE BİTER

Gelen her şehit haberinde terör örgütlerine öfkesinin kat be kat arttığını da dile getiren Usta,şöyle devam etti; ''Bin yıldır üzerine bastığımız vatan topraklarına leke sürdürmeyeceğiz, bir olacağız, kardeş olacağız, milli varlığımızı sonuna kadar koruyacağız. Bu topraklar Türk vatanıdır. Hiçbir güç ve emel bu gerçeği değiştiremeyecektir. Bizim vazgeçecek ne bir çakıl taşımız, ne'de bu alçak teröristlere bırakılacak bir ülkemiz vardır. Bu aziz Türk milleti üzerine yönlendirilen bu kan selinde boğulmayacak, terörizm asla sonuç alamayacak, zalimler tarafından hevesle planlanan kardeş kavgası çıkarma senaryosunun içine  Türkiye’yi kimse çekemeyecektir. Türk milleti nice felaket ve musibeti göğüsledi. Birçok acıyı püskürtüp, saldırıları defetti. Ama varlığından asla ödün vermedi. Hangi terör örgütü olursa olsun, teöristin vatanı olmaz. Onların bildiği vatan dağda başlayıp,çöplükte biter, bizim vatanımız ise, büyük bir sevdayla, asla vazgeçmemecesine doğduğumuz ilk andan itibaren, son nefesimizi verene kadar yürekte başlayıp, şehadetle biter. Terörizmle savaşan Türk milleti yeni bir zafere yakında imza atacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, Bu hain terör örgütleriyle mücadelede bugüne kadar olduğu gibi, bugünde, yarında ilelebet her türlü desteğini sürdürecektir''


Emir Dursun AKAR





 

Son Güncelleme: 10.10.2016 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.