banner388

Atakum’daki Goldenland Projesi göz kamaştırıyor

Goldenland Projesinin Atakum’da yapımı biten örnek dairesini gezdik ve Elmakent İnşaat Sahibi Turan Elmacı’dan bilgi aldık.

Atakum’daki Goldenland Projesi göz kamaştırıyor

Goldenland Projesinin Atakum’da yapımı biten örnek dairesini gezdik ve Elmakent İnşaat Sahibi Turan Elmacı’dan bilgi aldık.

19 Nisan 2018 Perşembe 10:39

Samsun haber – 10 yıldır Samsun’da faaliyet gösteren firma ilginç ve benzersiz yapıların da olacağını kanıtlamak üzere yola çıkmış. 1+1 dublex daireden oluşan Loft Projesinin ardından Goldenland Projesi ile göz büyüleyen örnek daireyi sizler için gezdik. Turan Elmacı ile birlikte projenin detaylarını konuştuk.

Goldenland Projesinin diğer projelerden daha farklı ve kullanışlı olduğunu söyleyen Turan Elmacı, “Firma olarak biz Samsun’un okullar bölgesi denilen bölgede yaklaşık 11 buçuk dönümlük arazi üzerine 2 bloktan oluşan toplam 120 adet dairelik projemizi yaptık. Bu projeyi 2 mimar ve 2 tanede iç mimar ile çalıştık. Mükemmel bir proje olsun istedik ve şükürler olsun ki onu başardık. Gelen misafirlerimiz de gördüler ve kendileri söylediler. Arazimizin önü kapanmayan tek projesi diyebiliriz. Arsamızın önüne herhangi bir yapının gelmeyecek olması yaşayanlara çok büyük bir rahatlık olacak. 2 bloktan sonra kalan 9 bin metre sosyal alanımız var. Buradan daire alan müşterilerimiz aynı zamanda bu sosyal alanları da satın almış oluyorlar. Görmeye gelen misafirlerimiz samimi bir şekilde beğendiklerini söylüyorlar. Biz projeyi görmeye gelen insanlarla komşu olmak istiyoruz” diye konuştu.

“Beklentileri karşılıyor”

Örnek daire için evdeki balkonların ve diğer önemli ayrıntıların göz büyülediğini söyleyen Boyvat ailesi,  “Diğer gezdiğimiz yerlere göre burası biraz daha üst seviyede kalıyor. Kullanılan malzemeler, konumu açısından farklılık var. Burada otel odasındaymış gibi bir hava var. Banyolar sanki otel odalarındaki gibi yapılmış. Kullanılan malzeme birinci sınıf kullanılmış. Mutfaktaki dolapların çok olması da kadınlar için çok önemli bir faktör. Çamaşır ve kurutma makinası için ayrı bir dolap yapılmış. Özellikle misafir odasında da bir banyonun olması hem gelen misafirle hem de ev sahibi için çok iyi bir faktör. Kıyafetler için yatak odasında ayrı bir bölüm oluşturulmuş. Kıyafet odasının sayesinde kadınların derdi olan dağınıklık ortadan kalkmış oluyor. Yatak odasındaki ve salondaki balkonların genişliği de göz büyülüyor. Ayrıca tavan yüksekliği de diğer yerlere göre daha yüksek ve bu da evin biraz daha aydınlık olmasını sağlamış. Diğer binalarla arasında bir mesafe var ve insanlar dilediği gibi balkonunda rahat oturabilir. En önemli konulardan biri de ses yalıtımı çok iyi yapılmış. Su sesi, çocuk sesi veya başka bir ses gelmiyor. Elmakent İnşaatın yeni projesi beklentilerimizi karşıladı. Kapalı ve açık havuzu, Türk hamamı, bisiklet alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otoparkı, yeşillik alanı gibi birçok sosyal aktivite de bu projede bulunmaktadır. Metrekarenin üstünde olması beklentileri karşılıyor” şeklinde konuştu.

Şantiye şefi olan Samet Bey ise projenin detayları ile ilgili şöyle konuştu:

“Projemiz 11 buçuk dönüm arazi üzerine kurulu olup bunun 9 dönümünü sosyal araziye ayırdık. 2 dönümünde de A ver B Bloğumuz var. 2 blokta 60 olmak üzere toplam 120 dairemiz var. Bloklarımızın altında ikişer tane dükken bulunmaktadır. A Bloğumuzun altında büyük bir mescit olacak. Her katta 3 tane asansör bulunmaktadır ve bunlardan biri sedye asansörüdür. Goldenland Evlerini insanların kolay ve rahat yaşayabilir hale getirdik. Şuan A Bloğumuzu bitirme aşamasındayız. 6 sonra müşterilerimiz A Blokta oturabilecek. 2020’nin de Temmuz-Ağustos aylarına kadar da Bloğu da teslim edeceğiz.”

Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 19.04.2018 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.