banner388

‘’Artık kompresörleriniz Sertek Kompresör güvencesi altındadır"

19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan ve 2011 yılında Tekin Demir tarafından kurulan Sertek Kompresör, kısa sürede yurtdışına satış ve servis hizmeti vermeye başladı.

‘’Artık kompresörleriniz Sertek Kompresör güvencesi altındadır"

19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan ve 2011 yılında Tekin Demir tarafından kurulan Sertek Kompresör, kısa sürede yurtdışına satış ve servis hizmeti vermeye başladı.

24 Ekim 2017 Salı 10:26
‘’Artık kompresörleriniz Sertek Kompresör güvencesi altındadır"

Samsun Haber - Firma hakkında bilgi veren Sertek Kompresör Sahibi Tekin Demir, “Firmamız 2008 yılından beri sektörde olup 2011 yılında kurulmuştur. Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesinde showroom ve servis bölümü olmak kaydı ile tüm Karadeniz bölgesine ve aynı zamanda yurt dışı olarak Gürcistan, Rusya, Azerbaycan, gibi birkaç ülkeye satış ve servis hizmeti vermektedir” dedi.

AMACIMIZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ EN ÜST DÜZEYDE TUTMAK

Hedefleri hakkında bilgi veren Demir, “Çalıştığımız bize referans olacak birçok kurumsal kimlik taşıyan çeşitli sektörlerde firmalar vardır. Sertek Kompresör sektörde bugüne kadar edindiği deneyim ve bilgiler çerçevesinde her marka kompresör ve ekipmanlarının bakımı ve tamiri, ikinci el kompresör alışı ve satışı, orijinal yedek parça konusunda kaliteden ve işçilikten taviz vermeden 7/24 kesintisiz hizmet vererek hızlı çözümler sunmayı amaçlamaktadır. Bu hedefler doğrultusunda kurulan firmamız müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak adına kaliteli hizmetin uygun fiyat anlayışı ile sunulabileceğinin kanıtıdır” diye konuştu.

Sertek Kompresör’ün Tamsan Compressors’ün satış ve servis anlamında Karadeniz Bölge Müdürlüğünü de üstlendiğini ifade eden Demir, “Bunun yanı sıra basınçlı hava teknolojileri sektöründe temsil ettiği güçlü markaların kurulduğu günden bugüne satış, servis, periyodik bakım ve orijinal yedek parça dağıtımını yapmaktadır. Sektöründe, yetenekleri bu yönde donanımlı personel yapısına sahiptir. Şirketimiz müşterilerine yenilikçi ve kaliteli ürünler sunmak, satış ve satış sonrası üstün müşteri memnuniyeti sağlamak, güçlü marka pozisyonunu korumak prensipleri üzerine kurulmuştur” şeklinde konuştu.

KOMPRESÖR BAKIMLARININ ÖNEMİ

En büyük tamirin bakım olduğunun altını çizen Demir, “Sertek Kompresör bünyesinde kompresör markanız ne olursa olsun yaptırdığınız tüm bakımlar, bir dahaki bakım süresine kadar bakımdan ve kullanılan malzemeden kaynaklı tüm arızalar firmamız garantisi altındadır. Öncelikle bakım ve arıza esnasında işletmenizin durmaması adına havanın önem taşıdığı bütün işletmelere yedek kompresör öneriyoruz. Kompresörlerin düzenli olarak bakımlarının orijinal yedek parçaları ve en önemlisi orijinal yağları ile doğru bir şekilde, doğru kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Bakımlı bir kompresör işletmenizi yarı yolda bırakmayacaktır. Kompresörler mekanik aksamları sürekli hareket halinde olduğu için zamanla bakımlarının yapılması gerekmektedir. Özellikle vidalı kompresörlerde çeşitli filtreler olduğundan dolayı bakım yapmak kompresörünüzün hem verimini arttırır, hem elektrikten kazandırır, hem de ömrünü uzatır”

Kompresör alırken dikkat edilmesi hususlar hakkında da bilgi veren Demir, “Her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de maalesef yakışmayacak olaylar oluyor. Firmalar bakım esnasında bakım yapanın yanında bulunmadığı için bakım yaptım deyip herhangi bir filtre ve yağ değiştirmeden değiştim deyip kompresörü temizleyip fatura edip gidenler, gereksizce arızalı olmayan parçayı arızalı deyip değiştirenler ve orijinal olmayıp piyasa malı ne olduğu belirsiz ucuz Çin malı parça ve kompresör yağı yerine ucuz makine yağı kullananlar olduğunu bazı müşterilerimiz tarafından duyuyor ve piyasada görüyoruz. Bu tarz servisler veya merdiven altı çalışan herhangi bir atölyesi bile olmayan kişiler tarafından yapılan ucuz bakımlar kompresörünüzde büyük sorunlara neden olup daha fazla cebinizden para çıkmasına neden olabiliyor. Bu yüzden kompresörünüze bir işlem yaptırırken lütfen yanlarına bir kişiyi görevlendirin ve referansları kuvvetli servislerle çalışın”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.