banner388

Akdağ Kayak Merkezi'nde hayal kırıklığı

Sezondan umutlu olan Akdağ Kayak Merkezi'nde bulunan otel işletmecileri sıcak havalar nedeniyle hayal kırıklığına uğradı.

Akdağ Kayak Merkezi'nde hayal kırıklığı

Sezondan umutlu olan Akdağ Kayak Merkezi'nde bulunan otel işletmecileri sıcak havalar nedeniyle hayal kırıklığına uğradı.

28 Aralık 2017 Perşembe 10:58
Akdağ Kayak Merkezi'nde hayal kırıklığı

Samsun haber - Samsun ve çevre illerdeki vatandaşların kış aylarında gözdesi olan Ladik Akdağ Kayak Merkezi bu sezon hayal kırıklığına uğrattı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle Akdağ Kayak Merkezi pistinde kayak yapılamıyor. Geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı da tesiste beklenen hareketliliği sağlayamadı.

SEZON KÖTÜ GEÇİYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan Akdağ Kayak Merkezi İşletme Müdürü İsmail Kubilay yaptığı açıklamada, "2016 yılınad kayak yapmaya Kasım ayında başlamıştık. Bu yıl sezon sıcak havalar nedeniyle pistimiz kayak yağmaya elverişli değil. Önümüzdeki haftadan itibaren tekrar kar yağışı bekleniyor" dedi.
 

Son Güncelleme: 29.12.2017 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2017-12-28 13:46:20

Yani söylemeyelim diyoruz ama şu haber tuzu biberi oldu konun. Tesis kar aldıgı dönemlerde fazlası ile oldu bu sezonda illaki yagış olucak ama soruyorum yetkili arkadaşlara çalışma nerde ? Eger burası bir kayak tesisi ise ve durumlardan şikayetciyseniz kayak yapan snowboard yapan kızaklada kayıcak olan insanları memnun etmeniz şart. Tesiste snowtruck yok degil var geçen hafta fazlası ile yagış almasına ragmen tesiste düzgün bir çalışma yoktu NET. Arkadaş kar ezilmedigi sürece yada ilgilenilmedigi sürece pisteki de tesisdekide karı nasıl koruya bilirsiniz ? İklim şartı nedeni ile yeterince soguk olan bir bölge zaten. Sonuç olarak böyle giderse kay yagsa bile istenilen ilgiyi görmicektir spor dalları her geçen gün gelişiyor ve profesyonelleşiyor bilin istedim.