banner388
banner390

Samsun'un ulaşımı Kadir Gürkan’a emanet

Samsun'un toplu ulaşımı Kadir Gürkan’a emanet edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ’ın başına ikinci kez Kadir Gürkan getirildi.

Samsun'un ulaşımı Kadir Gürkan’a emanet

Samsun'un toplu ulaşımı Kadir Gürkan’a emanet edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ’ın başına ikinci kez Kadir Gürkan getirildi.

24 Mayıs 2024 Cuma 16:20
Samsun'un ulaşımı Kadir Gürkan’a emanet

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, SAMULAŞ Genel Müdürlüğü görevine Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan’ı atadı. Raylı sistem, otobüsler, otoparklar, teleferik ve gezi teknelerinin sorumluluğu Kadir Gürkan’a verildi. 27 Mayıs Pazartesi günü yeni görevine başlayacak olan Gürkan, günde yaklaşık 250 bin insanı ilgilendiren bir sorumluluğu devralacak.

Kadir Gürkan, 2014-2019 yılları arasında SAMULAŞ Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2024-05-24 16:50:29

Samulaşa talep oluşturduk ama geri dönüş yok! Otobüs durakları yetersiz olanlarda bakımsız. Ayrıca duraklara otobüslerin numaraları dijital olarak koyulmalı hangi otobüsün geçtiği görelim. Çok geride ulaşımda.

Avatar
Şevki Akal 2024-05-24 19:46:44

Samulaşın mobil uygulaması çok absürt otobüsler hareket saatlerine uymuyor çoğu gps i kapatıyor açmıyor özellikle 24 A ve 24 B ayrıca E6 ve 19 numara büyük otobüs olmalı insanlar tıkış tıkış bebek arabası olduğunda ayakta duracak yer bile kalmıyor

Avatar
Tacettin 2024-05-24 18:59:42

Samsun tranway da çok rezalet durumda eskiden ne yapmıştı ki şimdi yeni ne yapacak tranway sayısı yetersiz ve düzensiz g

Avatar
Soner 2024-05-25 02:33:49

Öncelikle liman kavşağı daha sonra kalkanca köprüsü sil baştan yapılmalı...kalkanca yokuşu ve kalkanca döner kavşak trafik ışıklandırmaları ,küçük kol pınar yokuşu ve üst yolu bildiğin off road yolu gibi ve kuçuk kol pınar döner kavşak rezalet ve ışıklandırma yok kara düzen sağdan soldan yola fırlıyor araçlar ve ayrıca şu yol ortasındaki 50 ,100 tane logar kapağı uygulamasina son verilsin...araçlar bilya dagıtmakta ,millet perişan oldu...yol yapımında ciddi ve akıllıca bir mühendislik gerekiyor ve kalkanca yokuşu ,köprüsü rezalet ve kalkanca dönen anayoldaki cep inde ışıklandırılması lazım...yolun ortasına 50 tane dip dipe logar kapaği ve yolun ortasına doğru uzanan mazgal koyulmaz...yol hafif sağ ve sola meyilli yapılır ve yağışta yağmur kaldırım kenarlarına akar ve oraya yapılan mazgal vasıtası ile denize taşınır ..ve bu basit mühendislik tır ve yola ve araçlara zarar vermez ...Ayrıca birçok noktaya gelişigüzel dağ gibi araçlar yavaş gitsin diye araç boyu kadar tümsek yapılmış ve böyle birşey Hindistan'da bile yok ...küçük kol pinar yokuşunda yukarı çikarken 5,6 tane araç hızı için tümsek yapılmış ...yahu tırmanan araç zaten hız yapamaz cok dik yamaç çıkıyor...yokuş asaği mantıklı kar ve buz ve yağmur vs için....Gerçekten yollarımız 5.dunya ülkesi gibi ...Ayrıca sahilde saçma sapan turistik bir alanın gorseline yakışmayan büfeler varki köy bakkalı bile onlardan modern ve düzenli...ayrıca belediye ait sahildeki kafeler mimari açıdan çok geri kalmış durumda..bu yerlerdeki yapılar fiturist yani geleceği yansıtan mimaride olmalı..Ayrıca golf kulübünün olduğu yere Azerbeycandaki Haydar Aliyev kültür merkezi gibi heyecan uyandıran ve gezilmeye değer ve insanların görmeden geçmiyeceği bir AVM yapılırsa belediye yaptığı masrafı 3 yılda çıkaracağı gibi 3 yıldan sonra alacağı kira geliri ile belediyenin birçok borcunu odemede de kolaylık oluşturur ve ciddi sayıda insana ekmek vermiş olur...saygilarimla

Avatar
Erdal Demirer 2024-05-25 06:22:12

Trenler ilk başladığı zaman şhell durağından başlıyordu o zaman 16 durak vardı tren sayısı 28 idi şimdi 43 durak oldu tren yine 28 millet tıkış tıkış 2+3 trende bir yrenleri şhellden döndürülürse yolcu yoğunluğunu alır biraz hafifletir ancak yinede tren ve otobüs alınması gerekir

Avatar
Recep 3.Abdülhamit 2024-05-25 08:13:53

Sayın Başkanım; ALLAH rızası için Belediyeevlerindeki Durağın girişini ne olur üst geçidin merdivenin tam karşısına getirin. Bunun için defalarca yazdık, telefon açtık, e mail attık olmadı. Ne olur masraf falan demeyin bu işi bitirin.

Avatar
AVCI 2024-05-25 08:43:51

NİHAYET MAKAM EHLİNİ BULDU ...

Avatar
Zeytinlik, 2024-05-24 23:50:13

Zeytinlik mahallesinde oturanlara kısa mesafede bile 3.hat veya kalkanca hat binmek zorunda bırakılıyor. Şehrin her yerinden barış bulvarından güzergah yolu kullandırılıyor. Talepte bulunduk 3 yıl önce önceki başkanada mesaj gönderildi. Önceden 24 nolu otobüs hatılar indir bindir yapamıyormuş diye kaşdırışdı. Zeytinlik barış bulvarından bulvar yolu sağlık il müdürlüğü Piazza güzergah oluşturulmaaını istiyoruz.

banner393