banner388

AK Parti Atakum ilçe başkanı seçilen Köksoy, Samsunhaber.com’a konuştu

AK Parti Atakum İlçe Kongresinde başkan seçilen Haluk Köksoy, kongre sürecini ve hedeflerini Samsunhaber.com’a anlattı.

AK Parti Atakum ilçe başkanı seçilen Köksoy, Samsunhaber.com’a konuştu

AK Parti Atakum İlçe Kongresinde başkan seçilen Haluk Köksoy, kongre sürecini ve hedeflerini Samsunhaber.com’a anlattı.

27 Eylül 2017 Çarşamba 10:01

Samsun Haber -  24 Eylül 2017 Pazar günü gerçekleştirilen AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi’nde tekrar ilçe başkanlığına seçilen Haluk Köksoy yeni dönem için hedeflerini Samsunhaber.com’a anlattı.

“Kongre Şenlik Havasında Geçti”

Kongrelerinin şenlik havasında ve demokratik bir ortamda geçtiğini söyleyen Köksoy, “Öncelikle 24 Eylül 2017 tarihinde Atakum 4. Olağan kongremizi başta Atakum’umuz olmak üzere Samsun’umuza ve Türkiye’ye demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kongreler Ak Parti’de şölen ve şenlik içerisinde geçer. Bazı partilerde olduğu gibi kavga-dövüş bizde olmaz kolay kolay. Her ne kadar kongre öncesinde bazı çevrelerce basına ve etrafa böyle bir dedikodu sahaya yayılsa da; hepinizin gördüğü üzere delegasyonun, parti büyüklerimizin ve basının önünde gerçekleştirilen kongrede hiçbir gerginlik yaşanmamıştır. Şenlik havasında, demokratik bir ortamda geçen bir kongre olmuştur” dedi.

Kongre esnasında kabul edilmeyen liste hakkında ise Köksoy, “Bunu farklı yorumlayanlar olmuştur ama diğer aday listesi incelendiğinde o listede hatanın bilerek yapıldığı ve listesinin kabul edilmemesi diğer adayın kendisi tarafından kabul edildiği, listede 52 delege olması gerekirken; kendisi tarafından bilerek ve kasten –bunun altını çiziyorum- 53 delege yazıldığı listenin şeklinden ve isimlerinden anlaşılmaktadır. Aslında bu arkadaşımız da bu yarışa girmiştir. Kendisini cesaretinden dolayı tebrik ediyoruz. Ancak hangi sebeptendir bilemem ama vazgeçtiği için böyle bir liste verdiğini düşünüyorum” diye konuştu.

“Bütün Hazırlıklar 2019 İçin”

Köksoy sözlerini “İnşallah sonuçları itibariyle kongremiz Atakum’umuza, Samsun’umuza ve Türkiye demokrasine hayırlara vesile olsun. Biz oluşan yeni yönetim kurulu üyelerimizle beraber artık önümüze bakacağız. Önümüzde 2019’da kritik bir seçimimiz var. Bizim bütün hazırlıklarımız bunun üzerine oluşacaktır. Sahada bunun için uğraşacağız. Belediye Başkanımızla beraber inşallah Atakum’u 2019 seçimlerine taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.