banner388

Usta oyuncu hayata gözlerini yumdu

Türk Sineması'nın usta oyuncularından biri daha hayata gözlerini yumdu.

Usta oyuncu hayata gözlerini yumdu

Türk Sineması'nın usta oyuncularından biri daha hayata gözlerini yumdu.

04 Temmuz 2017 Salı 21:19
Usta oyuncu hayata gözlerini yumdu

KOAH hastalığı sebebiyle bir süredir nefes almakta zorlanan ve yaklaşık bir hafta önce durumu ağırlaşan, Yeşilçam'ın usta oyuncularından 72 yaşındaki Hakan Balamir hayatını kaybetti. 


DURUMU BUGÜN AĞIRLAŞTI

Türk Sineması'na damga vurmuş olan oyuncu Hakan Balamir, uzun zamandır yenmeye çalıştığı hastalığı Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) nedeniyle bir süredir nefes almakta zorlanıyordu. 
Yaklaşık bir hafta önce durumu ağırlaşan Balamir, ailesi tarafından Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırıldı.

1 HAFTADIR YOĞUN BAKIMDAYDI

Ünlü oyuncu burada Solunumsal Yoğun Bakım Ünitesi'ne yatırıldı. Yaklaşık 1 haftadır tedavisi devam eden Balamir'in durumu bugün ağırlaştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan usta oyuncu hayata gözlerini yumdu.

HAKAN BALAMİR KİMDİR?

1946 yılında İstanbul’da hayata merhaba diyen usta oyuncu Hakan Balamir, sinema dünyasına 1972’de Bir Aşk, Bir Ölüm filmiyle adım attı. Türk sinemasının unutulmaz yönetmenleri Lütfi Akad, Atıf Yılmaz, Süreyya Duru ve Memduh Ün gibi isimlerle birçok filme imza atan Balamir, 1974 ve 1985 yıllarında Yunus Emre ve 14 Numara fimleriyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu seçilme başarısı gösterdi.

Kaynak:Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.