banner388

Ünlü Anneler ve Kızları Podyumda

Anneler Günü Kapmasında Düzenlenecek Etkinlik İçin Ünlü Anneler ve Kızları Hazırlıkta

Ünlü Anneler ve Kızları Podyumda

Anneler Günü Kapmasında Düzenlenecek Etkinlik İçin Ünlü Anneler ve Kızları Hazırlıkta

25 Nisan 2016 Pazartesi 11:52
Ünlü Anneler ve Kızları Podyumda
ANNELER GÜNÜ İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK

Sanat, spor ve cemiyet hayatının ünlü anneleri, çocuklarıyla birlikte podyuma çıkacak.
Anneler Günü kapsamında, böbrek hastası ailelerin çocuklarının eğitim giderlerine kaynak sağlamak amacıyla Türk Böbrek Vakfı tarafından Shangri-La Hotel’de 'Anneler ve Çocukları’ adlı bir defile düzenlenecek.

SANAT, SPOR VE CEMİYET HAYATININ ÜNLÜ İSİMLERİ BİR ARAYA GELİYOR 

Podyumda yer alacak ünlü isimler İpek Açar, Zeynep Ilıcalı, Işıl Reçber, Aylin Yılmaz, Aslı Tacir, Hülya Kanlı, Şebnem Arslan, Ayşe Kucuroğlu, Cansel Kut, Hande Acar, Serap Sarı, Hande Can Yüce, Neslihan Demir, Selen Görgüzel, Tuğba Şahin, Melis Babadağ, Dilek Birgen, Pınar Güneş, Mergim Agel, Sinem Ceceli, Belma Canciğer ve Selvi Serttaş provalar için Gülnur Güneş’in atölyesinde buluştu. Ekip provalar sırasında birbiri ile kaynaştı.
Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, iş, sanat ve spor dünyasının önemli kadınlarının, projede yer almalarının oldukça önemli olduğunu, desteklerinin çocuklar ve aileler için çok özel olduğunu dile getirdi.  Erk, Toplumsal birliktelik ve sosyal sorumluluk adına gösterdikleri özveriden büyük onur duyduğunu sözlerine ekledi.

İPEÇ AÇAR ETKİNLİK HAKKINDA KONUŞTU

Provalara kızı Aslı Gönül ile katılan İpek Açar, "Türk Böbrek Vakfının Diyaliz Merkezlerinde tedavi gören böbrek hastalarının çocuklarına hem eğitim yardımı hem de sağlık giderlerine yardım kapsamındaki bu projede yer almak bizim için hakikaten çok özel. Aslı Gönül göz önünde olmayı çok sevmiyor ama söz konusu çocuklar olunca büyük bir heyecanla projede yer almak istedi. Kızım sosyal sorumluluğunun bilincinde ve böyle projelere değer veren bir genç. Sahne tecrübesine sahip olsam da podyumda yürümek bizim için farklı bir deneyim olacak. Biz Aslı Gönül ile herkesi bu projeye destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Defilenin ardından Türk Pop müziğinin güçlü seslerinden Ayşegül Aldinç sahne alacak. Aldinç’e konseri sırasında Metin Özülkü ve Orkestrası eşlik edecek.
 
 
Son Güncelleme: 25.04.2016 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.