banner388

Samsunlu isim Hülya Avşar'a verdiği cevapla gönülleri fethetti

Televizyon programında Samsunlu ünlü sanatçı Mehmet Aslantuğ ile Hülya Avşar arasındaki diyalog gündem oldu.

Samsunlu isim Hülya Avşar'a verdiği cevapla gönülleri fethetti

Televizyon programında Samsunlu ünlü sanatçı Mehmet Aslantuğ ile Hülya Avşar arasındaki diyalog gündem oldu.

06 Mart 2018 Salı 14:37
Samsunlu isim Hülya Avşar'a verdiği cevapla gönülleri fethetti

Samsunlu ünlü sanatçı Star TV'de yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk oldu. Hülya Avşar'ın programdaki açıklamaları sosyal medyada eleştiri konusu oldu. "Ben şeyciyim. Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın" diyen Avşar'a, Aslantuğ, "Tam bu değil galiba. Bu biraz sertleşmiş hali. Üretime girmesi lazım kadının. Muasır medeniyet seviyesi başka türlü olmuyor var ya Ata'nın işaret ettiği" diyerek cevap verdi.

Erkek egemenliğinin güzel bir duygu olduğunu belirten Avşar, "Onu yapsın. Kadın özgürlüğüne hiçbir zaman... Evde de kadın baskın, dışarıda erkek, erkek egemenliği diyorum, erkek üstünlüğü, baskısı demiyorum. Erkek egemenliği güzel bir duygu geliyor bana" diye konuştu.

Aslantuğ ise "Özgürlükten kastın üretimde de olması dahil değil mi oraya, üretimde. Yani hayatın içinde. Yoksa gezip tozmuyor özgürlükten kasıt" sözleriyle yanıt verdi.

İşte programdaki konuşmanın devamı;

Hülya Avşar; Hayır, çalışabilir anlamında. Ben kızıma da söylüyorum muhakkak işin olsun. Kocan kim olursa olsun, dünyanın en zengin adamı da olsa senin kendi işin olsun. Ama erkek egemenliği diyorum. Bir erkek kadına sarıldığı zaman, kolunun altına girebileceğin bir erkekten bahsediyorum.

Mehmet Aslantuğ: Bu çok anlaşılır bir duygu ama bunu işte şöyle formüle etmek zorundayız. Bu erkeğe de anlam katar kadına da... Bu duyguları koruyalım ama kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı.

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?

25 Eylül 1961 tarihinde Samsun'da dünyaya gelen Mehmet Aslantuğ Çerkes kökenlidir. Ailesi çiftçi olan Aslantuğ ilk orta ve lise eğitimini memleketi Samsun'da tamamladı.

1978 yılında üniversiteyi kazanan Aslantuğ, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne kayıt yaptırdı.

Son Güncelleme: 07.03.2018 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.