banner388

Nur Yerlitaş özür diledi

Modacı Nur Yerlitaş, şehitler hakkında kullandığı sözler ile ilgili özür diledi.

Nur Yerlitaş özür diledi

Modacı Nur Yerlitaş, şehitler hakkında kullandığı sözler ile ilgili özür diledi.

26 Kasım 2017 Pazar 11:02
Nur Yerlitaş özür diledi

Son günlerin en çok tartışılan isimleri arasında yer alan Nur Yerlitaş, İnstagram üzerinden yaptığı canlı yayında sarf ettiği sözler nedeniyle özür diledi. Yerlitaş'ın kullandığı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" sözleri büyük tepki çekmişti.


Şarkıcı Serkan Kaya’nın eşi Ayşegül Kaya’nın kulağına bir şeyler söylemesinden sonra söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını dile getiren modacı Nur Yerlitaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


"Canlı yayının altına yazılan hakaretler üzerine bir anda şehit kelimesi duyunca, ‘Artık bu ülkede şehit vermeye kimsenin tahammülü kalmadı’ anlamında kullandığım kelimelerin kasıtlı olarak ya da yanlış anlaşılarak çok farklı yerlere çekildiğini üzülerek görüyorum. Bir kastım bulunmasa da üzdüğüm tüm şehit ve gazi aileleri ile görevli tüm polis ile askerlerimizden özür dilerim."

Anahtar Kelimeler:
Nur Yerlitaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.