banner388

Nihat Doğan'dan Şok İddia!

Sanatçı Nihat Doğan, oyuncu Berna Laçin hakkında şok iddialarda bulundu.

Nihat Doğan'dan Şok İddia!

Sanatçı Nihat Doğan, oyuncu Berna Laçin hakkında şok iddialarda bulundu.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:27
Nihat Doğan'dan Şok İddia!

Sivri diliyle tanınan Nihat Doğan, darbe girişimi sonrasında sosyal medyadan vatandaşlara evlerinde oturması çağrısı yapan Berna Laçin hakkında şok iddialarda bulundu.


Nihat Doğan,Berna Laçin'i şu sözlerle eleştirdi:

"Berna Laçin en son ne zaman film yapmıştır ve bu filmi kaç kişi izlemiştir acaba? Bu kadının filmini, dizisini hatırlayan var mı aranızda ? Sanatçı mıdır, ne yapıyor ki yıllardır bu kadın hep ekranda var? Halkın inandığı, güvendiği ve sevdiği isimlerle reklam çekersin, Berna Laçin'e niçin hep reklam çekilir, niçin hep para verilir? Bu sorunun cevabı FETÖ gibi gizli örgütlerin kendilerine destek verenlerin arkasında durmasıdır. Berna Laçin gibi isimler daha sonra çok kritik operasyon noktasına gelince bu örgüt tarafından kullanılır, bunları bu yüzden tutup, bu yüzden beslerler."

Anahtar Kelimeler:
Nihat DoğanBerna Laçin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.