banner388

Halil Sezai'den Şok Sözler! Lanet Olasıca Ülkeye...

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, konserinde yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekti.

Halil Sezai'den Şok Sözler! Lanet Olasıca Ülkeye...

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, konserinde yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekti.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 11:44
Halil Sezai'den Şok Sözler! Lanet Olasıca Ülkeye...

Şarkıcı Halil Sezai Paracıklıoğlu, dün Bursa'daki Jolly Joker isimli gece kulübündeki verdiği konserinde şok açıklamalrda bulundu.

Darbe girişimi sonrasında attığı "Bu memlekette polis var, meclis var, yargı var! Millet sokağa çıkıp askerle mi çatışsın? Bu nasıl mantık? Derdiniz ne? Bu nasıl Çağrı" tweetini daha sonra silen Halil Sezai Paracıklıoğlu dün gece Bursa'daki konserinde, "Bizim ne suçumuz var ki ben anlamadım. Yaklaşık 36 senedir yaşıyorum ve dünyada böyle birşey göremedim ve bundan bıktım artık, sıkıldım, çok sıkıldım. Sizin kendi kendinizi beslediğiniz, riyakarlık yaptığınız, gemiler aldığınız, kayırdığınız, akrabalarınızı koyduğunuz, fark etmez bunun adı da AKP, RTE'dir. Al birini vur ötekisine. Artık bundan kusasım geldi ve artık nefret ediyorum. Geçen gün bir şeyler yazayım dedim ama yazamadım. Sabahın bilmem kaçında darbe diye şeyler oluyor. Dünyanın bu en tatlı ülkesinde neler oluyor böyle, yaşadığımız şeylere bakın lütfen. İşte bu yüzden de lanet olasıca bu ülkeye şahsım adına dava açacağım. Ne dedikleri umrumda değil. Hem hükümeten hem de muhalefetten  davacıyım. Kendi beyin küçüklükleri ve kısırlıklarından dolayı engelliyorlar. Buna müsade etmeyelim lütfen. Sıla haklıydı ve yalnızdı. Demokrasiyi hala anlayamamış küçük beyinlilerle uğraşmaktan sıkılmadınız mı yaa! Bunlara taraftar olmayın." diye konuştu.

Halil Sezai'nin bu sözleri sosyal medyada da yoğun tepki aldı.

Son Güncelleme: 15.08.2016 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk 2016-08-15 18:43:24

ne deyon la anlamadım seni açık konuşsana manyak sıkıldıysan sende git kusacaksan gittiğin yere kus şerefsiz