banner388

Ebru Gündeş Her Şeyden Vazgeçti

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ABD'de de tutuklu bulunan kocası Reza Zarrab'tan boşanıyor ve Gündeş'in eşinden hiçbir şey talep etmediği ortaya çıktı.

Ebru Gündeş Her Şeyden Vazgeçti

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ABD'de de tutuklu bulunan kocası Reza Zarrab'tan boşanıyor ve Gündeş'in eşinden hiçbir şey talep etmediği ortaya çıktı.

29 Eylül 2016 Perşembe 10:44
Ebru Gündeş Her Şeyden Vazgeçti

ABD’de tutuklu bulunan 6 yıllık eşi Reza Zarrab’dan boşanmaya karar veren ve evlilik sözleşmesi bulunduğundan Zarrab’la mal paylaşımı yapmayacağı öğrenilen Ebru Gündeş’in boşanma davasında herhangi bir talepte bulunmadığı ortaya çıktı.

- Gündeş ve Zarrab 2011 yılında Kanlıca’daki Mehmet Arif Bey Yalıları’ndan ikisini ayrı ayrı kredi çekerek satın almışlar, yalıların borcu bitince Gündeş, yalıları borç biter bitmez Zarrab’a devretmişti.

- Gündeş, yıllar önce Ulus ve Acerkent’ten 2 ev aldı ve aldığı evlerden birinde annesi, diğerinde abisi yaşıyor. Evliliği boyunca aralıksız çalışan Gündeş, 6 yıllık evliliği boyunca da sadece Sapphire Rezidans’tan bir daire aldı, bunun haricinde de Etiler-Nispetiye Caddesi’nde de 1+0 dairesi bulunuyor.

 - Reza Zarrab’ın Gündeş'e yılbaşı hediyesi olarak katıldığı bir müzayedede Nazmi Ziya’nın kendi evini resmettiği tablosunu 1 milyon 50 bin liraya satın almıştı, ancak o tablo da Gündeş’in üzerine kayıtlı değil.

- Ebru Gündeş, kocasının doğum gününde hediye ettiği ‘Duty Free’ adlı yarış atını da, at yarışları hakkında bilgi sahibi olmadığı gerekçesiyle 2.5 yıl önce Zarrab’a geri verdi.

- Ayrıca sanatçı, Zarrab’a ait özel uçağı kullanmadığı ve yaşadığı yalıdan taşınmayı düşündüğü, kızının düzenini bozmayacak şekilde yeni bir ev arayışına girdiği de gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.