banner388

Asena Atalay’a Tahliye Şoku

Caner Erkin ve Asena Atalay arasındaki boşanma sürecinin yankıları devam ediyor.

Asena Atalay’a Tahliye Şoku

Caner Erkin ve Asena Atalay arasındaki boşanma sürecinin yankıları devam ediyor.

08 Nisan 2017 Cumartesi 13:04
Asena Atalay’a Tahliye Şoku

Futbol kariyeri kadar özel hayatı ile de ilgi çeken ve medyanın sürekli olarak ilgilendiği isimlerden bir tanesi olan Caner Erkin; eski eşiyle yaşadığı olaylı boşanma sürecinin etkilerini yaşamaya devam ediyor. Asena Atalay’dan ayrılmasından sonra eski eşinin nafaka bedelleri anlamında icralık olan Caner Erkin; başarılı oyuncu Şükran Ovalı ile evlenmesine karşın halen daha bu tür durumlarla karşı karşıya gelebiliyor. Son olarak Caner Erkin tarafından eski eşine tahliye kararı içeren bir celp gönderildi.

Caner Erkin’in eski evinde hayatına devam eden ve çocuğu ile beraber yaşamını sürdüren Asena Atalay; gün içerisinde gelen bir kararname ile karşı karşıya geldi. Evin tahliye kararını içeren bu kararnamede başvuruyu yapan kişinin ise Caner Erkin olduğu açıklanarak; magazin medyasında bomba etkisi yaratan bir gelişme olarak kayda geçildi. İkilinin bundan sonraki süreçte ise nelerle karşı karşıya gelebilecekleri ise bilinmiyor.

Anahtar Kelimeler:
Asena Atalay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.