banner388

Ali Ağaoğlu hastaneye kaldırıldı!

Bodrum'da tatil yapmakta olan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu hastaneye kaldırıldı.

Ali Ağaoğlu hastaneye kaldırıldı!

Bodrum'da tatil yapmakta olan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu hastaneye kaldırıldı.

27 Haziran 2017 Salı 18:25
Ali Ağaoğlu hastaneye kaldırıldı!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu Bodrum'da yaptığı tatil sırasında, jet ski ile dalgalara yakalanması sonucu bir anda hakimiyetini kaybetti. Kaburga kemikleri kırılan ünlü iş adamı Ağaoğlu, helikopterle İstanbul'a getirildi.

İKİ KABURGA KEMİĞİ DE KIRILDI

Ali Ağaoğlu arife günü jet ski ile denize açıldı ve ters dalgalara yakalanınca kontrolünü kaybetti. İki kaburga kemiği kırılan Ağaoğlu İstanbul'a getirilip tedavi edildi. 

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR?

Ali Ağaoğlu, 3 Mart 1954 tarihinde, Trabzon'a bağlı olan Of ilçesinde dünyaya geldi. Babası Mithat Ağaoğlu, İstanbul'da döneminin tanınmış müteahhitleri arasındaydı. Babasının da etkisiyle gençlik yıllarında okurken bir yandan da inşaatlarda bu mesleği temelden öğrenen Ali Ağaoğlu, 1975 yılında babasının geçirdiği ciddi bir kalp rahatsızlığı sonrasında bir süreliğine aile işlerinin başına geçti ve bu dönemde iş yükünden dolayı liseyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

1977'de babasıyla ticari olarak yollarını ayıran Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubunu kurdu. İnşaat, turizm ve hizmet sektörlerinde büyük iştirakleri olan Ağaoğlu, 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri inşa etmeye başladı. Ağaoğlu, özellikle 1990'lı yılların sonlarında başladığı "My" konseptli yaşam alanları projeleri ile biliniyor. My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerinde başarılı projelere imza attı.

Kaynak:Medyoloji

Anahtar Kelimeler:
BodrumAli AğaoğluJet Ski
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.