banner388

Adriana Lima Antalya'ya geldi

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Antalya'ya geldi. Lima, 9 Haziran'da podyumda olacak.

Adriana Lima Antalya'ya geldi

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Antalya'ya geldi. Lima, 9 Haziran'da podyumda olacak.

09 Haziran 2017 Cuma 15:05
Adriana Lima Antalya'ya geldi

Dosso Dossi Fashion Show'un baş mankeni Brezilyalı Adriana Lima, Antalya’ya geldi.


8-13 Haziran tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show'un yıldızı Adriana Lima, New York’tan İstanbul’a geldi. Güzel model burada bir saatlik beklemenin ardından, saat 15.20 uçağıyla Antalya’ya hareket etti. Saat 16.10’da Antalya Havalimanı CIP bölümünden üzerinde kırmızı kıyafet ve başında siyah şapkayla el sallayarak çıkan Adriana Lima, güzelliği ve sempatik tavırları ile dikkat çekti.


Adriana Lima, organizasyon yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Lima sonrasında ise lüks otomobille konaklayacağı otele geçti.


The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek şovda yer alacak olan Adriana Lima, 9 Haziran'da podyuma baş manken olarak çıkacak ve defilede 4 kıyafet sergileyecek. Lima ile birlikte podyumda 50 manken boy gösterecek.

Anahtar Kelimeler:
Adriana Lima
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.