banner388

Türk milleti olarak tarihinde kendi kendine yeten tek millet olma özelliğimiz ile 100'ün üzerinde devlet ve 16 büyük İmparatorluk kurmuş bir milletiz!
Gelin görün ki, millet olarak bugün inandığımız ya da inandırıldığımız veya inanmak istediğimiz, özünden uzaklaştırılmış demokrasi yalanları ile gerçekten de ecdadımızın yüzüne bakamayacağımız bir toplum dokusu ve devlet yapısı meydana getirdik.

Milletini evlat gibi gören Kağanlardan, patlayıcı madde arar gibi depo depo aranan soğanlara indirgedik, devletçiliğimizi…

Bir lider doğururdu analar eskiden, bir ruh, bir can. Canını verirdi o lider milleti için, töresini var etmek ve atasını yâd etmek için…

Böylece de bir destan yazılırdı Türk'ün şanlı tarihine.

Mesela; Hun Devleti  Hükümdarı Mete Han, Avrupa Hun Devleti Hükümdarı Atilla, Göktürk Devleti kurucusu İstemi Yabgu, II. Göktürk Devleti Kağanı Bilge Kağan, Büyük  Selçuklu Sultanı Alp Arslan, Eyyubiler Devleti Hükümdarı  Selahattin Eyyubi, Gazneliler Devleti hükümdarı Gazneli Mahmut, İlhanlılar Devleti Hükümdarı Hülagü Han, Timur İmparatorluğu'nun hükümdarı Emir Timur gibi devlet adamları ile dünyayı titreten bir millet iken, bugün ödeyemediği doğalgaz faturası sonucu tir tir titreyen bir millet haline getirildik…

Neden böyle oldu diye ciddi bir sorgulama içerisine girmeliyiz!

Millet olarak nerede yanlış yaptık, yapmaya devam ediyoruz!

İşte tam bu noktada durup derin derin düşünmek gerekir!

Bugün bizi yönetenlere ne veriyoruz, ne alıyoruz!

Ya da bizi yönetenler bize ne veriyor, nelerimizi alıyor?

Bize ne veriyorlar; faiz, haram, yoksulluk, yolsuzluk, fakirlik, açlık, işsizlik, cehalet ve her türlü ahlaksızlık!

Bizden ne alıyorlar sorusuna verilecek çok cevap var ama ben sadece vatanımıza, milletimize, tarihimize ve inancımıza olan aidiyet duygumuzu alıyorlar derim.

Bu duygunun yokluğunda da her şeyimizi alıyorlar!

Bu millet aidiyet duygusunu kaybederse, acziyet duygusunun esiri olmaz mı?

Asalet yerine hırsı, güç yerine zulmü, vermek yerine almayı iktidar olmak olarak anlayan, sözüm ona siyasiler, Zengin vekiller, fakir asiller!

Suç kimde?  Tabii ki, millette!

Bugün bu milleti yöneten veya yönetenlere muhalefet edenlere bir bakalım; AKP, MHP, CHP, İYİ PARTİ, HDP, SP, BBP…

Hepsi AB'yi, ABD'yi, serbest piyasa ekonomisini savunan, aynı dili farklı lehçelerde konuşan oluşumlar değil mi?

Türkçülük, Kürtçülük, Sağcılık, Solculuk, Alevilik, Sünnilik…

Bunlardan hangisine uyarsan uy, tatlı bir uykunun ardından seni yoksulluk, açlık, işsizlik, pahalılık, terör ve kaosun içinde uyanacaksın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan Kara 2023-07-19 09:46:52

Bu ülkede dürüst olmama konusunda milli mütabakat imzalanmış.Rabbim milletimize akıl sağlığı ver.Güzel konuşupta arkadan iş çevirenlere fırsat verme.Kahhar isminle perişan eyle.