banner388

Van'da ve Manisa'da Patlama Meydana Geldi

Manisa'da ve Van'da Meydana Gelen Patlamanın Zararı Bugün Gözler Önüne Serildi

Van'da ve Manisa'da Patlama Meydana Geldi

Manisa'da ve Van'da Meydana Gelen Patlamanın Zararı Bugün Gözler Önüne Serildi

28 Nisan 2016 Perşembe 14:05
Van'da ve Manisa'da Patlama Meydana Geldi

VAN'DA VE MANİSA'DA PATLAMA

Dün akşam Van’da ve Manisa’da meydana gelen 3 patlamanın bilançosu bugün gözler önüne serildi. 

1 ASKER HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Manisa’da meydana gelen 2 ayrı patlamada 1 asker hafif şekilde yaralandı. Can kaybı yaşanmadı. Jandarmayı arayan bir şahsın Soma-Kırkağaç yolu üzerinde bir aracın şarampole yuvarlandığını belirtmesi üzerine ekiplerin bölgeye hareket ettiği sırada meydana gelen patlamada aracın ön camının hasar gördüğü ifade edildi. Patlayıcının cinsini belirlemek için ekipler çalışma başlattı.
 
ARDINDA PKK'NIN OLDUĞU ÖĞRENİLDİ 

Van’da PKK’lı teröristler tarafından rögar kapağına yerleştirilen el yapımı patlayıcının polis aracının geçisi sırasında patlatılması sonucu meydana gelen patlamada çevredeki evler, iş yerleri ve araçlar hasar gördü. Rögar kapakları 100 metre ileriye savrulurken patlama nedeni ile 5 metre derinliğinde bir çukur oluştu. Olayda can kaybı yaşanmadı. Vatandaşlar patlama nedeni ile büyük şok yaşadı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
 
 
Son Güncelleme: 30.04.2016 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.