banner388

Uzaktan eğitime geri mi dönülüyor?

Artan vaka sayılarının ardından veliler ve öğrencilerin en çok merak ettiği soruya yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi...

Uzaktan eğitime geri mi dönülüyor?

Artan vaka sayılarının ardından veliler ve öğrencilerin en çok merak ettiği soruya yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi...

03 Ocak 2022 Pazartesi 23:10
Uzaktan eğitime geri mi dönülüyor?

Erdoğan yapmış olduğu açıklamada "Tedbirlere daha fazla riayet ederek yüz yüze eğitime devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan temizlik, maske, mesafe kurallarına uyulması gerektiğini belirterek "Şimdi de salgın Omicron varyantıyla tekrar kapımıza dayandı. Hasta sayılarında artış yaşansa da yatan hasta ve vefatlarda bir sorun gözükmüyor. TURKOVAC'ı da milletimize sunduğumuz dönemde salgına çok daha etkin, korunma araçlarına sahibiz. Milletimden "tamam" diye ifade ettiğim salgın tedbirlerine riayet hususunda biraz daha sabır istiyorum." diye konuştu.

"YÜZ YÜZE EĞİTİME DEVAM EDECEĞİZ"

Binlerce öğrencinin ve velinin beklediği uzaktan eğitim haberini kesin bir dille olumsuz yanıt veren Erdoğan, "Eğitim her dönemde olduğu gibi salgın sürecinde de en önemli başlık arasında olmayı sürdürüyor. Ülkemizdeki öğretmenlerin en az iki doz aşılanma oranları bugün itibariyle İngiltere, Fransa gibi ülkelerin üzerindedir. Tedbirlere riayet ederek yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Sayılarını 500 binlerden 1,2 milyona ulaştırdığımız öğretmenlerimizi de desteklemeyi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl Bakanlığımızın düzenlediği eğitimlere %134'lük artışla öğretmenimiz katıldı. Meclis'imizde 3008 sayılı meslek kanununda 2 önemli değişiklik yapıldı. Üçüncü yılın sonunda kalfaların aldığı ücreti de iyileştirerek asgari ücretin yarısı kadar ücret alabilmeyi sağladık. Hedefimiz bu yıl sonuna kadar mesleki eğitim merkezlerindeki öğrenci sayısını 1 milyona çıkarmaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sakar Hoca 2022-01-04 06:09:27

40 kişilik havalanmayan sınıflarda hangi tedbirleri alacaksınız. Sınıf ortamı bu virüsü yayılmasına en müsait ortamlar

Avatar
Atsız 2022-01-04 10:37:28

Önce sağlık. Vakalar 40.000 küsur olmuş.

Avatar
memocan5534 2022-01-04 22:11:15

asmaak kesmeek kellee uçurmaak 40 haramiilerr 40 haramiilerr

Avatar
ENSAR EL UBEYİR 2022-01-05 11:41:57

ben suriyeli gencim. herşey cok guzeş.. eglenmek gezmek guzel. turkiye cennet.. gitmemek geri suriyeye.. buralar kebap..