banner388

Türkiye'nin gündemine oturan Samsunlu gelin konuştu

Kocası tarafından işkence edilen ve zorla dışkı yedirilen Samsunlu gelin 20 yaşındaki C.Ş., yaşadıklarını anlattı.

Türkiye'nin gündemine oturan Samsunlu gelin konuştu

Kocası tarafından işkence edilen ve zorla dışkı yedirilen Samsunlu gelin 20 yaşındaki C.Ş., yaşadıklarını anlattı.

02 Temmuz 2017 Pazar 18:18
Türkiye'nin gündemine oturan Samsunlu gelin konuştu

Ağrı Patnos’ta 20 yaşındaki eşi C.Ş.’ye önce şiddet uygulayan, ardından 10 günlük bebeklerinin dışkısını yedirmeye çalışan M.Ş.Ş.’nin uyguladığı bu işkenceyi kaydetmesi Türkiye gündemine oturdu. Samsunlu olduğu ortaya çıkan 20 yaşındaki C.Ş.’ye işkence yapan koca ise gözaltına alındı.


Yaşadıklarını anlatan C.Ş., “İlk dayağımı üstümde gelinlikle gerdek gecesi yedim. Kocamın ailesiyle yaşıyorduk. Defalarca şiddete şahit oldular. Hiçbir şey söylemiyorlardı” dedi.


Habertürk gazetesinden Leyla Ünal'ın haberine göre, Ağrı’nın Patnos İlçesi’ne bağlı Andaçlı Köyü’nde Aralık 2016’da cep telefonuyla çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Büyük tepki çeken görüntüler üzerine M.Ş.Ş. Patnos İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Olayın ardından biri 3 yaşında, diğer ise 10 aylık 2 çocuk sahibi olan anne C.Ş., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Olayla ilgili ise soruşturmanın devam ettiği belirtildi.


'İLK DAYAĞI GERDEK GECESİ YEDİM'

Aralık ayında yaşadıklarının ardından Samsun’da bulunan babaevine dönen 20 yaşındaki C.Ş. yaşadıklarını anlattı. C.Ş. 2014 yılında görücü usulüyle evlendiğini ve gerdek gecesinden itibaren sürekli eşi tarafından şiddete maruz kaldığını söyledi.


Yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatan C.Ş., “İlkokul mezunuydum ve 17 yaşına geldiğinde buraların adetine göre artık evlenmem gerekiyordu. İlk dayağımı üstümde gelinlikle gerdek gecesi yedim. Kocamın ailesiyle yaşıyorduk. Defalarca şiddete şahit oldular. Hiçbir şey söylemiyorlardı. Hatta sevk ediyorlardı. Eşim defalarca yüzümde sigara söndürdü. Sopası vardı. Seni bir gün öldüreceğim diyordu. Neden böyle yapıyorsun dediğimde de, ‘Sen benim, ailemin kölesisin’ diyordu. Yumruk atıyor, tekmeliyordu” dedi.


'BEBEĞİMİN BEZİNDEN ALIP AĞZIMA SÜRDÜM'

Eşini, kendisine zorla dışkı yedirdiği gün ile ilgili konuşan C.Ş., o gün yaşadıklarını şöyle anlattı: 


“Geçen yıl Aralık ayıydı. Engelli bir kaynım var. Küçük kızımla şakalaşıyorlardı. Tükürmüş kızım. Kaynanam bunun için beni suçladı. Kocam, İstanbul’daydı. İnşaatta çalışmaya gitmişti. Geldiğinde, bu olayı söyledi ve sopayla beni dövmeye başladı. ‘Sana dışkı yedireceğim, yoksa sen akıllanmayacaksın’ dedi. Tekmeyle tuvalet ve mutfağın bulunduğu yere sürükledi. Yiyeceksin diyordu. ‘O zaman git bebeğin bezini aç, onun dışkısını yiyeceksin’ dedi. Bebeğimin, bezinden aldığım bir parça dışkıyı ağzıma sürdüm. Daha da sinirlendi. Telefonun kamerasını açtı. ‘Al çabuk, yüzüne sür bunu, yiyeceksin’ dedi. Yapma diye yalvardım. Ama zorla yedirdi. O an görüntülerde yok. Midem bulandı. Tuvalete girip, kusmaya başladım. Bu kez de kustuğum için sopayla sırtıma vurarak dövdü.”


Tüm Türkiye’nin konuştuğu görüntüleri babasının sosyal medyaya koyduğunu söyleyen C. Ş., şöyle devam etti: “O görüntülerden sonra da defalarca dayak yedim. Ailem Samsun’da yaşıyor. Onları ziyarete gittiğimde durumu babama anlattım. Görüntüleri izlettim. Sosyal medyaya yükledi. O görüntüler, bana dışkı yedirmeden hemen öncekiler. Beni de bir daha oraya göndermedi. Çocuklarım orada kaldı. Belki gelecekte çocuklarımı yanıma alırım. Mağdurum, boşanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.


‘AMCAOĞLU YÜZÜNDEN YAŞANDI’ İDDİASI

Eşine sürekli şiddet uygulayan M.Ş.Ş’nin babası Ş.Ş. ise gelininin amcasının oğlu C.U. ile sık sık görüştüğü için bu olayların yaşandığını iddia etti. Damadın babası Ş.Ş. yaptığı açıklamada, “Oğlum eşini defalarca uyardı. C., C.U. ile görüşmeye devam etti. Bütün bunlar bu yüzden yaşandı. Olan iki toruma oldu” dedi. C. Ş.'nin babası C.U. ise sosyal medyada kızının ikinci eş olduğuna dair çıkan söylentileri yalanladı ve “İkisinin de ilk evliliği. İki çocuk da öz çocukları. Kızımın üvey çocuklarını dövdüğü söyleniyor. Hepsi yalan” dedi.

Son Güncelleme: 03.07.2017 15:04
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali koç 2017-07-02 19:10:01

Amcaoğlu na tıpa yetmedi mazluma ver dayağı adamım diye gez sonra önce ayarı amcaoğlu na ver ne kadarsın görelim.isin kolayı kadın dövmek yazıklar olsun.

Avatar
samsun 2017-07-03 01:56:42

Bòyle aileninde bòyle kocaninda Allah bin tùrlù belasini versin çocuklarimizi evlendirmeye korkar olduk...

Avatar
erkan 2017-07-02 23:32:34

serefsizlik insanlik dışı bisey kadina eziyet edip iskence yapanlar icin cocuk iskencecileri icin idam geri gelmeli

Avatar
bafra 2017-07-06 04:39:35

bunu yapan insan olamaz yazık cok yazık. dayak yiyen kadınlar baba evine gitmeli hicbir anne baba buna izin veremez müsade edemez. Allah böyle şerefsizlerin belasını versin

Avatar
Sinem 2017-07-09 09:13:14

Karışın ı döven erkek daha ima aciz bir erked ir. Bunları dış ar da melek zander ler