banner388

Trump'a tepki yağıyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalara CHP'den tepki geldi. 

Trump'a tepki yağıyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalara CHP'den tepki geldi. 

16 Ocak 2019 Çarşamba 00:24
Trump'a tepki yağıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “ABD Başkanı Trump dün akşam sosyal medya aracılığıyla ‘Türkiye Kürtleri vurursa onları ekonomik olarak mahvederiz’ demiş. Bu tehditler bize sökmez" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Trump'ın, Türkiye'nin Kürtleri vurması halinde Türkiye'yi ekonomik açıdan kötü duruma sokarız demesinin ardından ortalık karıştı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak Trump'ın açıklamalarına ilişkin, "Buna karşı olmamak mümkün değil. Kürtler bu ülkenin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin asli unsurlarıdır. Türk devleti Kürtleri vuracak gibi bir takım ifadelerin kullanılması son derece yanlıştır. Bu aynı zamanda sosyal huzurumuzu bozacak olan ifadelerdir. Bunları kabul etmemiz mümkün değil" sözcüklerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.01.2019 10:05
Anahtar Kelimeler:
ChpAbdTürkiyeKürtTrump
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.